ΤΟΠΙΚΑ

Απείλησε με μαχαίρι το φίλο του συντρόφου της

απείλησε-με-μαχαίρι-το-φίλο-του-συντρό-42560

Πήρε το μαχαίρι και απείλησε το φίλο του συντρόφου της με τον οποίο χώριζε. Σαραντάχρονη Κύπρια δεν «βάσταξε» το Σάββατο το βράδυ να βλέπει το σύντροφό της να μαζεύει τα πράγματά του από το σπίτι της για ακόμη μία φορά.

Σε κατάσταση εκτός ελέγχου πήρε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε φραστικά στο φίλο του, που τον συνόδευε, προφανώς θεωρώντας ότι εκείνος ανακατεύτηκε στο χωρισμό τους.

Για το περιστατικό το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου σχημάτισε δικογραφία για κατοχή μαχαιριού. Η 40χρονη με εντολή της Εισαγγελίας Βόλου αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να οριστεί ρητή δικάσιμος. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου συνεχίζει την προανάκριση.

Απείλησε την εν διαστάσει σύζυγό του

Επισκέφτηκε την 24χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στο σπίτι της, την απείλησε και την εξύβρισε. Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών συνέλαβαν χθες το πρωί στα Κάτω Λεχώνια 33χρονο για ενδοοικογενειακή βία μετά από την κατάθεση μήνυσης.

Εναντίον του 33χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και με προφορική εντολή της Εισαγγελίας ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί ρητή δικάσιμος για ενδοοικογενειακή βία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου