ΤΟΠΙΚΑ

Απόπειρα απαγχονισμού 57χρονου Βολιώτη λόγω απειλής έξωσης

απόπειρα-απαγχονισμού-57χρονου-βολιώτ-42566

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας έσωσε τον απελπισμένο άνδρα

Σε απόπειρα αυτοκτονίας οδήγησαν τα απλήρωτα ενοίκια 57χρονο Βολιώτη, ο οποίος σώθηκε από απαγχονισμό χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή όταν γύρω στις 6 τα ξημερώματα ο 57χρονος σε προφανή κατάσταση απελπισίας, καθώς απειλείται με έξωση, αποπειράθηκε να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Απογοητευμένος ο 57χρονος, ο οποίος είναι άνεργος, έδεσε σχοινί από το κάγκελο της αυλής και έφτιαξε αγχόνη. Ευτυχώς, όμως, το έμπρακτο ενδιαφέρον περιοίκων, που αντιλήφθηκαν τις κινήσεις του και κάλεσαν σε βοήθεια την Αστυνομία, απέτρεψε το απονενοημένο διάβημα. Οι δύο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου που έσπευσαν άμεσα στον τόπο κατάφεραν με διαλλακτικό τρόπο να προσεγγίσουν τον 57χρονο και με επιχειρήματα να τον μεταπείσουν.

Ο 57χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Στη δικογραφία της υπόθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες, επισυνάφθηκε η υπεύθυνη δήλωση που επρόκειτο να αφήσει πίσω του ο παρ’ ολίγον αυτόχειρας. Στην υπεύθυνη δήλωση αναφερόταν πως έχει χρέη, απλήρωτα ενοίκια που τον «απειλούσαν» με έξωση. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων στο πλαίσιο της προανάκρισης

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου