ΤΟΠΙΚΑ

Προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στο Καραγάτς

προφεστιβαλική-εκδήλωση-της-κνε-στο-κ-390599

Προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Εθνικής Αντιστάσεως στο Καραγάτς. Την κεντρική ομιλία έκανε η Κωνσταντίνα Ρηγάκη, μέλος της Τ.Ε. Βόλου του ΚΚΕ, που μεταξύ άλλων τόνισε: «Επιδιώκουμε μέσα από τις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις που ξεδιπλώνονται σε όλη τη χώρα να έρθουμε σε επαφή και να κουβεντιάσουμε με τον κόσμο στις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς, τους φοιτητές και τους μαθητές για την πολιτική πρόταση διεξόδου του Κόμματος μας.

Είναι μια συζήτηση που γίνεται ακόμα πιο επιτακτική, που βρίσκει πρόσφορο έδαφος να αναπτυχθεί μέσα από τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών, που αποκάλυψαν τα αδιέξοδα και γκρέμισαν τις αυταπάτες που καλλιεργούνταν για δυνατότητα εξανθρωπισμού της Ε.Ε και συνολικά της καπιταλιστικής οικονομίας.(…)

Το Κόμμα μας έγκαιρα είχε αποκρύψει και επιβεβαιώθηκε γι’ αυτό ήδη από τις εκλογές του Γενάρη, τον αντιλαϊκό χαρακτήρα που θα είχε όποια κυβέρνηση κι αν έβγαινε, με όποιο σχήμα και όποια απόχρωση, εφόσον αποδέχεται τις δεσμεύσεις της Ε.Ε και επιδιώκει να διαχειρίζεται την καπιταλιστική οικονομία».
Ακολούθησε η προβολή του ντοκιμαντέρ «NON OMNIS MORIAR», αφιερωμένη στον 9μηνο απεργιακό αγώνα των Χαλυβουργών του Ασπροπύργου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου