ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία

εκδήλωση-για-την-παγκόσμια-ημέρα-ατόμ-764554

Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 3 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Πανεπιστημίου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τα παιδιά των ΚΔΑΠμεΑ Βόλου και Ν. Ιωνίας, με την πολύτιμη συνεργασία του ΔΙΕΚ Βόλου, του Συνεταιρισμού ΑμεΑ «Ηλιοτροπια», του Κέντρου Διημέρευσης ΑμεΑ, του Συλλόγου Γονέων ΑμεΑ Βόλου και του Συλλόγου ΑμεΑ «Ιππόκαμπος», θα ζωγραφίσουν και θα στολίσουν το περίπτερο που βρίσκεται στην πλατεία και θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος δραστηριοτήτων του Δήμου Βόλου τη χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Επίσης, στην εκδήλωση θα συμμετέχει η Χορωδία των ΚΔΑΠμεΑ, το ΚΔΑΠ Βασδέκειο (FACEPAINTING) και θα υπάρχει μικρός μπουφές με καφέ από το MIKEL (Δημητριάδος) και με γλυκά από τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και το ΔΙΕΚ, το οποίο συμμετέχει με τα τμήματα της μαγειρικής (σεφ), υποδοχής και φιλοξενίας και φωτογραφίας.

Οπως υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ κ. Νατάσα Μορφογιάννη: «η Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) οργανώνει κάθε χρόνο εκδηλώσεις, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, και κυρίως των παιδιών».

Από την ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ ανακοινώνεται ότι σε περίπτωση κακοκαιρίας και βροχοπτώσεων η προγραμματισμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ΚΔΑΠ μεΑ Βόλου, Λήμνου 12 με Ελασσόνος στα Παλαιά στις 12:00.

Σε κάθε περίπτωση οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν την ίδια ημέρα στα τηλέφωνα 2421031860 και 2421029908.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου