ΤΟΠΙΚΑ

Επιτέθηκε με μαχαίρι στον πεθερό του  

επιτέθηκε-με-μαχαίρι-στον-πεθερό-του-382360

Αναβίωσε χθες στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου υπόθεση φρίκης, που σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2019 στη Ματαράγκα Καρδίτσας.

26χρονος υπήκοος Αλβανίας αποπειράθηκε να σκοτώσει τον πατέρα της συντρόφου του, όταν εκείνος επενέβη για την προστατέψει από περιστατικό βίας.

Η κοπέλα περιέγραψε αναλυτικά στο δικαστήριο τι συνέβη. Είπε ότι ο πρώην σύντροφός της τής έριξε γροθιές και εκείνη κάλεσε τους γονείς της για βοήθεια.

«Δεν είχε ξανακάνει κάτι τέτοιο. Μία φορά παλαιότερα με είχε πιάσει από τον λαιμό», είπε, τονίζοντας ότι έπεσε θύμα κακοποίησης.

Ο πατέρας της κοπέλας κατέθεσε πως ο 26χρονος τον χτύπησε στο στήθος και στο χέρι με κουζινομάχαιρο. «Δεν πιστεύω ότι είχε σκοπό να με σκοτώσει», έκρινε, όμως σημείωσε ότι μετέβη στο Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών και συρραφή των τραυμάτων.

Ο κατηγορούμενος δεν ήταν παρών στο δικαστήριο για να δικαιολογηθεί για τις πράξεις του, ούτε εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.

Οι παθόντες ανέφεραν στο δικαστήριο ότι σήμερα δεν έχουν καμία σχέση μαζί του και δεν ξέρουν πού βρίσκεται.

Το Κακουργιοδικείο Βόλου έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία- οπλοχρησία. Του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών και 10 μηνών, χρηματική ποινή 500 ευρώ χωρίς μετατροπή χωρίς αναστολή χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου