ΤΟΠΙΚΑ

Νέα επίθεση κατά Μηνδρινού από την αντιπολίτευση    

νέα-επίθεση-κατά-μηνδρινού-από-την-αντ-393796

Σε νέα επίθεση κατά του προέδρου του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Βόλου προχώρησαν χθες τα τρία μέλη της αντιπολίτευσης, Λεωνίδας Αναστασίου, Φούλη Τσιώμου και Λεμονιά Πατρώνη, κατηγορώντας τον για απρεπή συμπεριφορά σε βάρος τους και αδυναμία ορθής λειτουργίας του σωματείου.

Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες στην τελευταία συνεδρίαση του σωματείου οι ίδιοι ζήτησαν να κληθεί η Αρχή Διαφάνειας, ώστε να ελεγχθεί η νομιμότητα όλων των κρίσεων και των τοποθετήσεων υπαλλήλων με ανάθεση σε θέσεις ευθύνης από το 2009 μέχρι σήμερα, όμως η πρόταση απορρίφθηκε από την πλειοψηφία και παραπέμφθηκε σε γενική συνέλευση σε μελλοντικό χρόνο.

Οι καταγγέλλοντες κατηγορούν επίσης τον κ. Μηνδρινό για πλημμελή ενημέρωση των μελών του σωματείου για τις επικείμενες εκλογές και αφήνουν αιχμές ως προς την νομιμότητα, την εγκυρότητα αλλά και την σκοπιμότητα νέων εγγραφών που έγιναν και αφορούν σε συμβασιούχους.

«Όταν βάλαμε θέμα να γίνει ειδικό Δ.Σ. ώστε να ενημερωθούμε και να ελέγξουμε αυτές τις εγγραφές τότε αποκαλύφθηκε πλήρως το αυταρχικό και τραμπουκικό πρόσωπο του κ. Μηνδρινού. Σαν να ήθελε να κρύψει κάτι και χάνοντας εντελώς την ψυχραιμία του στις επίμονες ερωτήσεις μας άρχισε να φωνάζει να σκάσουμε και στο τέλος μας έβρισε χυδαία λέγοντάς μας «να πάτε να γ@…..θείτε».

Παρ’ ότι γυναίκες τα υπόλοιπα παριστάμενα μέλη της πλειοψηφίας που είχαν μείνει εμβρόντητες δεν είπαν δυστυχώς κουβέντα και εμείς φυσικά αποχωρίσαμε για λόγους αξιοπρέπειας και σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Δυστυχώς τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να εκφράζουν εργαζόμενους Νοσοκομείου ούτε μπορεί να είναι συμπεριφορές δίκαιων εκπροσώπων. Αυτές είναι συμπεριφορές τραμπούκων και θαμώνων χαμαιτυπείων» καταγγέλλουν οι τρεις συνδικαλιστές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου