ΤΟΠΙΚΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας κατά Μπέου για τις χυδαιότητες στο Δημοτικό Συμβούλιο

ο-συριζα-μαγνησίας-κατά-μπέου-για-τις-χ-379477

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα λεγόμενα του Αχιλλέα Μπέου στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, ενάντια στον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί για το Βόλο», Ιάσονα Αποστολάκη, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας.

«Η σιωπή απέναντι σε επικίνδυνες και εκφυλιστικές πρακτικές είναι συνενοχή», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, ενώ η ανακοίνωση αναφέρει:

«Οι αθλιότητες που συνέβησαν στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, με την χυδαία επίθεση σε βάρος του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Μαζί για το Βόλο” Ιάσονα Αποστολάκη και των εκπροσώπων των άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης, αποτελούν εικόνες ντροπής για την πόλη μας.

Η απομόνωση του φαινόμενου αυτού, της μεταφοράς δηλαδή στον κορυφαίο αυτοδιοικητικό θεσμό, της νοοτροπίας και των συμπεριφορών που χρησιμοποιούν οι μπράβοι, πρέπει να είναι απόλυτη.

Η σιωπή απέναντι σε τόσο επικίνδυνες και εκφυλιστικές πρακτικές είναι συνενοχή.

Καλούμε όλους τους φορείς του δημόσιου βίου της πόλης να καταδικάσουν με σαφήνεια αυτά τα αδιανόητα γεγονότα .

Περιμένουμε την τοποθέτηση των άλλων δημοκρατικών πολιτικών κομμάτων και ιδιαίτερα της ΝΔ, η αφωνία της οποίας απέναντι στην χυδαιότητα και στον εκφασισμό της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου αποτελεί στίγμα όχι μόνο για την ίδια, αλλά για το σύνολο της τοπικής πολιτικής ζωής».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου