ΤΟΠΙΚΑ

Ανταπάντηση στην πλειοψηφία του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο    

ανταπάντηση-στην-πλειοψηφία-του-συλλ-387979

Τη δική της ανταπάντηση με νεότερη ανακοίνωση δίνει η μειοψηφούσα παράταξη του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου στην προηγούμενη ανακοίνωση της πλειοψηφίας του Συλλόγου.

Οι συνδικαλιστές Λεωνίδας Αναστασίου, Φούλη Τσιώμου και Λεμονιά Πατρώνη επαναφέρουν τις ενστάσεις τους για τις εγγραφές συμβασιούχων στο σωματείο χωρίς προηγούμενη έγκριση του διοικητικού συμβουλίου, ενώ επίσης επαναλαμβάνουν την κριτική τους στο πρόσωπο του προέδρου του σωματείου Κων. Μηνδρινού και των υπολοίπων μελών του προεδρείου για τις κρίσεις υπαλλήλων και για τη συμπεριφορά τους απέναντι στα μέλη της μειοψηφίας στη διάρκεια των συνεδριάσεων.

Υπογραμμίζουν ακόμη ότι η πρότασή τους για προσφυγή στην Αρχή Διαφάνειας για να ελεγχθούν οι φάκελοι κρίσεων του προσωπικού στο νοσοκομείου ισχύει στο ακέραιο και καταλήγοντας αναφέρουν: «Είναι πραγματικά απύθμενο το θράσος τους να προσπαθούν να μετατραπούν από θύτες σε θύματα απρεπών και προσβλητικών συμπεριφορών. Ξεχνάνε φαίνεται πως τα «Ουστ από εδώ» της κ. Καρακασίλη εξελίχθηκαν στο πρόσφατο «να πάτε να γ@…..θείτε» του κ. Μηνδρινού και αντί να ζητήσουν συγγνώμη προσπαθούν να βγουν και από πάνω. Ελπίζουμε στις επικείμενες εκλογές οι εργαζόμενοι να αντιληφθούν πού οδηγεί τον Σύλλογο η συγκεκριμένη παρέα και να τους πουν ένα βροντερό «όχι»».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου