ΤΟΠΙΚΑ

Στο ψυχιατρείο ο 39χρονος που όρμησε σαν θηρίο σε υπάλληλο

στο-ψυχιατρείο-ο-39χρονος-που-όρμησε-σα-37556

Εχρηζε περιορισμού σε μονάδα ψυχικής υγείας ο 39χρονος Βολιώτης, που την περασμένη Δευτέρα το μεσημέρι επιτέθηκε σε 48χρονη υπάλληλο αναψυκτήριου, εκτοξεύοντάς της μπουκάλι με νερό και προσπαθώντας να την τραυματίσει με τα νύχια στα μάτια.

Ο κατηγορούμενος εξετάστηκε μετά από σχετική εισαγγελική παραγγελία από την Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας και παρέμεινε νοσηλευόμενος.

Ετσι χθες δεν μπόρεσε να παραστεί στη δίκη του στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις, που του καταλογίστηκαν και συγκεκριμένα για εξύβριση έργω και απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Η δίκη του αναβλήθηκε για τις 15 Ιουνίου 2022.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος συνελήφθη την επόμενη μέρα του περιστατικού την περασμένη Τρίτη μετά από μήνυση της παθούσας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος άφησε 20 λεπτά του ευρώ στο αναψυκτήριο και ζήτησε από την υπάλληλο ένα τσιγάρο, ενώ κατευθύνθηκε στο ψυγείο για να πάρει νερό.

Η παθούσα του ζήτησε να αφήσει κάτω το μπουκάλι, αν δεν έχει χρήματα για να πληρώσει το αντίτιμο.

Τότε εκείνος εκνευρίστηκε και της επιτέθηκε.

Πέταξε προς το μέρος της το μπουκάλι με το νερό και στη συνέχεια προσπάθησε να τη γρατζουνίσει με τα νύχια του αριστερού χεριού του στο μάτι, κάτι που τελικά δεν κατάφερε, καθώς η υπάλληλος πρόλαβε να τραβηχτεί και να τον αποφύγει.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου