ΤΟΠΙΚΑ

Μία λαμπάδα… ένα χαμόγελο

μία-λαμπάδα-ένα-χαμόγελο-38514

Πασχαλινό μπαζάρ διοργανώνει στον Βόλο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους φίλους να το επισκεφτούν, με σκοπό τη στήριξη των παιδιών που σήμερα μεγαλώνουν στα Σπίτια του, την ενίσχυση του Οργανισμού και των εξειδικευμένων και ολιστικών δράσεών του.

Συγκεκριμένα, το μπαζάρ θα διοργανώνεται στον Βόλο, μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, από σήμερα Πέμπτη 7 έως την Τρίτη 12 Απριλίου, 07.04: 18:00 – 21:00, 08-12.04: 10:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00.

Υπό τη σκιά της πανδημίας και των επιπτώσεών της, αλλά και του πολέμου στην Ουκρανία, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζει τα 349 παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του Οργανισμού και ανοίγει παράλληλα την αγκαλιά του, για να στηρίξει τα παιδιά με τις μητέρες τους από την Ουκρανία, που θα βρουν καταφύγιο στη χώρα μας, εγκαταλείποντας τόσο βίαια την πατρίδα τους.

Στα πασχαλινά μπαζάρ διατίθενται χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν, με αγάπη, οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του Οργανισμού.

«Για κάθε παιδί, από πού και αν είναι, η λαμπάδα του Πάσχα συμβολίζει τη χαρά και την αισιοδοξία και για αυτό και ο Οργανισμός καλεί όλους εσάς να στηρίξετε τις δράσεις του, ώστε να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών και να τους εξασφαλίσει την ουσιαστική φροντίδα που έχουν ανάγκη» υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σε όλους τους χώρους διεξαγωγής θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας λόγω της πανδημίας.

Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πασχαλινά είδη καθώς και τα είδη του Οργανισμού στο e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου