ΤΟΠΙΚΑ

Κεντρική ομιλία στο «Φαρδύ» ~ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΠΑΤΣΙΑΝΤΑ

κεντρική-ομιλία-στο-φαρδύ-σημερα-το-343736

Συνεχίστηκαν χθες περιοδείες κλιμακίου των «Δρόμων Συνεργασίας»

Ηχηρό μήνυμα να τελειώνουμε με τα μνημόνια και τους πολιτικούς της καταστροφής, να τελειώνουμε με το παλιό και διεφθαρμένο, να φωνάξουμε όλοι ότι η υπομονή μας τελείωσε, θα στείλει σήμερα ο λαός της Νέας Ιωνίας από την ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που οργανώνουν οι «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης» με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο Δήμαρχο Βόλου κ. Μαργαρίτη Πατσιαντά στις 8:30 μ.μ. στο εκλογικό κέντρο της παράταξης Λεωφ. Ειρήνης 89Β (Φαρδύ).

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιος κ. Νίκος Χουντής και θα απευθύνει χαιρετισμό η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Δήμητρα Μανώλη.

Επίσης έχουν κληθεί να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση ουποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου κ. Ηλίας Νικολόπουλος,οι βουλευτές Μαγνησίας κ.κ. Αλεξ. Μεϊκόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ), Πάρις Μουτσινάς (ανεξάρτητος) και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Γιώργος Σταμπουλής (Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία).

Νωρίτερα και συγκεκριμένα την Παρασκευή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι το κλιμάκιο των υποψηφίων Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, θα περιοδεύσει συνοδευόμενο από τον υποψήφιο Δήμαρχο Βόλου κ. Μαργαρίτη Πατσιαντά και υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους στη Νέα Ιωνία ενώ στις 12:00 θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Ν. Ιωνίας.

Περιοδείες

«Η κοινωνία είναι αντιμέτωπη με μια ολέθρια πολιτική που καταστρέφει θέσεις εργασίας, κοινωνικούς πόρους και ανθρώπινες ζωές. Είναι επίσης αντιμέτωπη με μια ξεδιάντροπη προεκλογική κοροϊδία που υπόσχεται νέο γύρο νοικοκυρέματος και ανάπτυξης, μεγάλα οράματα και εκπλήξεις. Η κοινωνία τους έχει καταλάβει. Δεν πρόκειται να την ξεγελάσουν. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσουν είναι να τους κλείσουμε εμείς τον δρόμο. Στις εκλογές στις 18 του Μάη η κοινωνία πρέπει να στείλει ένα μήνυμα ιστορικής ανατροπής. Δίνουμε αυτήν την μάχη και για την χαμένη τιμή της αυτοδιοίκησης, να απαλλαγεί από τις πολιτικές που εξαφανίζουν τους πόρους, το ανθρώπινο δυναμικό και στερούν υπηρεσίες για τους πολίτες», ανέφερε στη διάρκεια των περιοδειών του ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ. Μαργαρίτης Πατσιαντάς, επικεφαλής κλιμακίου υποψηφίων Συμβούλων της παράταξης «Δρόμοι Συνεργασίας».

«Τα μηνύματα που παίρνουμε από την καθημερινή επαφή με τον κόσμο, μας γεμίζουν δύναμη και αισιοδοξία. Η μεγάλη ανατροπή είναι στο χέρι μας», τόνισε ο κ. Πατσιαντάς κατά την επίσκεψή του στο ΚΕΘΕΑ Πιλότος αλλά και σε επισκέψεις του σε διάφορα σημεία της πόλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου