ΤΟΠΙΚΑ

Μ. Πατσιαντάς « Εγκατάλειψη και αδιαφορία για τη Ν. Δημητριάδα»

μ-πατσιαντάς-εγκατάλειψη-και-αδιαφο-324580

Δίπλα σε απελπισμένους συνδημότες που απειλούνται με πλειστηριασμούς και κατασχέσεις ακινήτων, που κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς ρεύμα, που δεν έχουν χρήματα για φαγητό ούτε πρόσβαση σε φάρμακα και θεραπείες, που δεν μπορούν να διαθέσουν στα παιδιά τους στοιχειώδη αγαθά για την ανάπτυξή τους, βρέθηκε και χθες ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης», υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ. Μαργαρίτης Πατσιαντάς, επικεφαλής κλιμακίου υποψηφίων συμβούλων.

Η τεράστια ανεργία, η φτώχεια, η δραματική ύφεση, η μεγάλη απώλεια εισοδήματος, η διάλυση του κοινωνικού κράτους και των συλλογικών δικαιωμάτων, τα φορολογικά χαράτσια, το κλείσιμο μικρών επιχειρήσεων στην οδό Αγ. Δημητρίου, στην οδό Ορμινίου κ.α.- όπως τονίζεται στην ανακοίνωση των Δρόμων Συνεργασίας- συνδυάστηκαν με την έξαρση των ανισοτήτων και την αναδιανομή πλούτου και δύναμης σε όφελος των μεγάλων επιχειρήσεων και κατηγορεί τη δημοτική αρχή Σκοτινιώτη για «καταστροφικές πολιτικές»

«Στην απελπισία της- σημειώνεται επίσης – για την επικείμενη συντριβή της στις εκλογές, άνοιξε την αγκαλιά της σε ότι πιο συντηρητικό έχει γνωρίσει η πόλη. Κένταυροι και καλεκλοκένταυροι, παλιοί δεξιοί, φθαρμένες πολιτικά φιγούρες, πρόσωπα τα οποία οι ίδιοι έσερναν στα δικαστήρια για παρανομίες ή κατηγορούσαν δημοσίως για ανεπάρκεια και πολιτικό τυχοδιωκτισμό, όσοι δεν βρήκαν στέγη στο ψηφοδέλτιο Μπέου, έπιασαν στασίδι δίπλα στον απερχόμενο Δήμαρχο η θητεία του οποίου συμπίπτει σχεδόν με την περίοδο των μνημονίων.

Καλούμε όλους όσοι βλέπουν τη ζωή τους να καταστρέφεται στο όνομα μιας αδιανόητης πειθαρχίας με μόνο στόχο να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του κυβερνητικού σχηματισμού και των τοποτηρητών του, όλους όσοι υποβάλλονται σε αμέτρητες θυσίες χωρίς, αντίκρισμα χωρίς καμία ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον για τη ζωή τους και το Βόλο, να φωνάξουν δυνατά αυτό που βιώνουν, αυτό που πραγματικά αισθάνονται: ένα μεγάλο Φτάνει Πιά».

Απάντηση για καθαριότητα – αποκομιδή στην Πορταριά

Αναφορικά με τις αόριστες απαντήσεις των συναρμοδίων Αντιδημάρχων Βόλου για την απαράδεκτη κατάσταση της παραμονής απορριμμάτων της Πορταριάς για έξι ημέρες στα οχήματα αποκομιδής λόγω έλλειψης καυσίμων, από την παράταξη «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης», ανακοινώνεται ότι παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα για τη δυσλειτουργία της υπηρεσίας, για τη μη παροχή ανταποδοτικής υπηρεσίας αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων κ.α.

«Αντί για οφειλόμενες εξηγήσεις, παρουσιάστηκαν γενικόλογες εκδοχές και θεωρίες παραπλάνησης και σύγχυσης. Το φωτογραφικό υλικό που δημοσιοποιήθηκε από το αμαξοστάσιο στην Πορταριά με τα έμφορτα απορριμμάτων οχήματα, ακινητοποιημένα για έξι ημέρες, είναι αδιαμφισβήτητο και δυστυχώς απόδειξη του …νοικοκυρέματος, όπως το αντιλαμβάνεται, η απερχόμενη Δημοτική Αρχή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου