ΤΟΠΙΚΑ

Περιοδείες Μαργ. Πατσιαντά

περιοδείες-μαργ-πατσιαντά-322630

«Εμείς δεν προσκυνάμε κανέναν, δεν έχουμε παρτίδες με εργολάβους, δεν έχουμε φθαρεί από τις καρέκλες της εξουσίας», δήλωσε

Υγιείς πλειοψηφικές αντιστάσεις στην κατάρρευση του Δήμου, στο βάλτωμα της πόλης, στις πολιτικές της λιτότητας και της ύφεσης που καταστρέφουν τον τόπο και σύντομα θα ηττηθούν πολιτικά και οριστικά, ενισχύουν μαζικά τους «Δρόμους Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης» όπως αποτυπώνεται καθημερινά στις περιοδείες του επικεφαλής της παράταξης, υποψηφίου Δημάρχου Βόλου κ. Μαργαρίτη Πατσιαντά.

Το μήνυμα της δημοκρατικής ανατροπής, η βοή των δημοτών που φωνάζουν “φτάνει πια” στη φτώχεια, την ανεργία, τον αυταρχισμό, την υποβάθμιση της υγείας και της παιδείας, την υποθήκευση του φυσικού πλούτου και του μέλλοντος της νέας γενιάς, απλώνεται σε όλο το Δήμο Βόλου.

Αυτό που ζυγίζεται και μετριέται στις εκλογές του Μαΐου, είναι αν το παλιό που χρεοκόπησε τη χώρα και οπισθοδρόμησε την πόλη, αν το φαύλο και διεφθαρμένο σύστημα πολιτικής εξουσίας, τόσο κεντρικής όσο και αυτοδιοικητικής, θα συνεχίσει να απομυζά τον πλούτο, τις δυνάμεις, την αντοχή του λαού. Και αν τελικά, η κάθε συνδημότισσα, ο κάθε συνδημότης με αποφασιστικότητα θα γυρίσουν σελίδα, δίνοντας ελπίδα και προοπτική στις δυνάμεις εκείνες που θέλουν να ανασυγκροτήσουν τον Βόλο, που θέλουν να σταματήσουν την καταστροφή, που θέλουν να δημιουργήσουν μια νέα προοπτική για την περιοχή μας, έξω από τα μνημόνια της λεηλασίας.

«Το τοπικό πολιτικό σύστημα της μνημονιακής λεηλασίας που καταδυναστεύει το λαό και τον Βόλο, πρέπει να νικηθεί στην κάλπη των δημοτικών εκλογών. Οι δυνάμεις του μνημονιακού κατεστημένου που συνθέτουν τα ψηφοδέλτια Σκοτινιώτη και Μπέου, πρέπει να ηττηθούν. Ο Δήμος Βόλου αυτή την άνοιξη αλλάζει εποχή», ανέφερε ο κ. Πατσιαντάς επισκεπτόμενος την υπηρεσία Καθαριότητας στη Ν. Ιωνία, αργότερα το Διμήνι και στη συνέχεια τη συνοικία Κουφόβουνο στη Ν. Ιωνία. Οι Βολιώτισσες και οι Βολιώτες έχουν τη δυνατότητα στις δημοτικές εκλογές του Μάη να ξανακερδίσουν την πόλη τους, να γυρίσουν σελίδα με Δήμαρχο τον Μαργαρίτη Πατσιαντά. Να γίνουν οι ίδιοι συμμέτοχοι και συνδημιουργοί σε μια προσπάθεια αναγέννησης δημοκρατικού σχεδιασμού μαζί με τους «Δρόμους Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης».

«Πίσω από την εικονική πραγματικότητα που επιχειρεί να παρουσιάσει η απερχόμενη Δημοτική Αρχή, πίσω από την προπαγάνδα του τοπικού συστήματος, κρύβεται η αγωνία τους να παραμείνουν άγρυπνοι επιτηρητές πιστής εφαρμογής των βάρβαρων μνημονιακών πολιτικών, διπλωμένοι υπηρέτες της δικομματικής πολιτικής που δυναστεύει τις ζωές μας και φράζει το μέλλον μας.

Οι Δημοτικές υπηρεσίες, υποστελεχωμένες, χωρίς εξοπλισμό και αναλώσιμα, απαξιώνονται καθημερινά, διαλύονται με προοπτική ως επιζήμιες και μη αποδοτικές, να δοθούν σε εργολάβο. Λάφυρο στα μεγάλα συμφέροντα θέλουν να δώσουν και το νερό, στο πλαίσιο της κεντρικής καθοδήγησης από τον Φούχτελ για ξεπούλημα όλων των υπηρεσιών σε ιδιώτες.

Τέρμα η ανοχή. Τέλος στην υπομονή.

Να ηττηθούν συντριπτικά και απόλυτα οι δυνάμεις των μνημονίων. Να δώσει ο Βολιώτικος λαός την ευκαιρία σε πρόσωπα άφθαρτα, με αγωνιστικό βιογραφικό, με γνώση των προβλημάτων, αλλά και αποφασισμένα να δώσουν τη μάχη κατά της καταστροφής, να αναλάβουν την ευθύνη στο Δήμο και περιφερειακά στις Δημοτικές Ενότητες που πρέπει να έχουν αναβαθμισμένο ρόλο και ουσιαστικές αρμοδιότητες.

Εμείς δεν προσκυνάμε κανέναν, δεν έχουμε παρτίδες με εργολάβους, δεν έχουμε φθαρεί από τις καρέκλες της εξουσίας. Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες για το Δήμο Βόλου και μπορούμε να αντιστρέψουμε τη συνεχιζόμενη παρακμή.

Το μεγάλο κοινωνικό και πολιτικό ρεύμα της ανατροπής, διευρύνεται καθημερινά», ανέφερε ο κ. Πατσιαντάς, επικεφαλής κλιμακίου της παράταξης καταγράφοντας σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου υποστελέχωση, σοβαρές ελλείψεις εξοπλισμού και μέσων, εγκατάλειψη και έλλειψη σχεδιασμού.

«Δεν μπορεί η δουλειά ενός Δήμου να μην βασίζεται σε αξιοπρεπείς σχέσεις εργασίας στον ίδιο του τον χώρο. Δεν θα αποδεχτούμε νέες απολύσεις. Οχι μόνο για την δυστυχία και την ανασφάλεια που προκαλούν σε εκατοντάδες εργαζόμενους. Αλλά και γιατί οι απολύσεις είναι εργαλείο μέσω του οποίου οι ΟΤΑ οδηγούνται σε πλήρη συρρίκνωση», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου.

Ο Βόλος, αξίζει μια νέα αυτοδιοικητική πνοή.

Με όραμα, σχέδιο και δημοκρατικό προγραμματισμό.

Με το πολίτη, το δημότη συμμέτοχο και συνδημιουργό στις αποφάσεις για το αύριο του Βόλου.

Με τους Δρόμους Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης και τον Μαργαρίτη Πατσιαντά στη δημοτική αρχή της πόλης.

Εξάλλου από τους Δρόμους Συνεργασίας ανακοινώθηκε ότι η διεύθυνση του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού είναι στην οδό Ιωλκού 1, τηλ: 24210/ 22464 –email: dromoisynergasias@gmail.com www.dromoisynergasias.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου