ΤΟΠΙΚΑ

Κόντρα Σκοτινιώτη – Μακρή

κόντρα-σκοτινιώτη-μακρή-333762

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Βόλου Π. Σκοτινιώτης αναφερόμενος σε όσα συνέβησαν στην παρέλαση και άσκησε κριτική για την απουσία της μειοψηφίας στο χώρο των επισήμων.

«Όσοι επί μέρες είχαν επενδύσει σε σκηνές χάους, δεν μπόρεσαν να κρύψουν την απογοήτευσή τους για το γεγονός ότι αυτή τη φορά ο Βόλος δεν έπαιζε στα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Και βέβαια η διαπίστωση αυτή δεν αναιρεί την προσπάθεια που έγινε -από λίγους ευτυχώς- να παρουσιαστούν διογκωμένα, εντελώς μεμονωμένα και περιθωριακά περιστατικά, με σταθερό φυσικά στόχο όσων ακολούθησαν αυτή την τακτική τη Δημοτική Αρχή και εμένα προσωπικά, για προφανείς λόγους οι οποίοι, πλέον, έχουν γίνει αντιληπτοί από την κοινή γνώμη» είπε ο Δήμαρχος, ενώ στηλίτευσε τη στάση της επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Ζ. Μακρή, η οποία, όπως είπε, επέλεξε να ταυτιστεί με την κυβέρνηση που έλαμψε δια της απουσίας της.

Από την πλευρά της η Ζέττα Μακρή απάντησε στον Δήμαρχο λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Στον «δημοκράτη» Δήμαρχο Βόλου, που παρακολούθησε την παρέλαση της 25ης Μαρτίου φρουρούμενος από αστυνομικές δυνάμεις και υβριζόμενος από τους πολίτες, απαντώ ότι κάποιοι από εμάς δεν φοβούνται να παρακολουθήσουν την παρέλαση ανάμεσα στον κόσμο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου