ΤΟΠΙΚΑ

Περιοδεία στις υπηρεσίες του Δήμου σε Ιωλκό και Πορταριά

περιοδεία-στις-υπηρεσίες-του-δήμου-σε-320716

Κλιμακίου με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Απ. Νάνο

Από το γραφείο του υποψήφιου δημάρχου Βόλου Απ. Νάνου ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Περιοδεία στην Καθαριότητα στην Πορταριά και σε υπηρεσίες του Δήμου Βόλου στον Ιωλκό πραγματοποίησε χθες κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Απ. Νάνο.

Στην καθαριότητα φάνηκαν για ακόμη μια φορά οι συνέπειες της πολιτικής της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων που υλοποιεί η τωρινή δημοτική αρχή τόσο στους εργαζόμενους με την καταστρατήγηση της συλλογικής τους σύμβασης όσο και με τις σοβαρές ελλείψεις σε πετρέλαιο και εφόδια που δυσκολεύουν την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας. Ασφαλώς στο φόντο των σχεδίων της ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας στην οποία ρητά και κατηγορηματικά, χωρίς αποσιωπητικά ή παραθυράκια, όχι μόνο στα λόγια αλλά κυρίως στην πράξη έχει ταχθεί απέναντι το ΚΚΕ, οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο, οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο σύλλογο των εργαζομένων και στο συνδικάτο των ΟΤΑ.

Στις υπηρεσίες στον Ιωλκό δόθηκε για άλλη μια φορά η ευκαιρία να γίνει συζήτηση με τους εργαζόμενους στα πεντάμηνα προγράμματα. Η θέση του ΚΚΕ ήταν και παραμένει η μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα, να πάψει το αίσχος της νόμιμης σκλαβιάς των 400€, επαναφορά του βασικού μισθού στα 751€. Απέναντί τους οι εργαζόμενοι στα πεντάμηνα έχουν τόσο τις δυνάμεις της συγκυβέρνησης που νομοθετούν τα μέτρα υπέρ των βιομηχάνων και των μεγαλοεπιχειρηματιών όσο και το ΣΥΡΙΖΑ που με δηλώσεις και του Μ. Πατσιαντά αποδέχεται τη βαρβαρότητα των συγκεκριμένων προγραμμάτων με ό,τι συνεπάγεται για το παρόν και το μέλλον ιδίως των νέων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου