ΤΟΠΙΚΑ

Το ΚΚΕ για τα σενάρια των δημοτικών εκλογών

το-κκε-για-τα-σενάρια-των-δημοτικών-εκλ-481094

«Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, όλες οι λαϊκές οικογένειες να μην πέσουν στην παγίδα των δήθεν αυτοδιοικητικών σχημάτων που είναι υπό διαμόρφωση ζητά το ΚΚΕ στη Μαγνησίας τονίζοντας ότι «δεν θα πρέπει να παρασυρθούν από τα σήριαλ για την επιλογή των επικεφαλής των ψηφοδελτίων που παίζονται στη ΝΔ και στο ΣΥΡΙΖΑ, με τη συμμετοχή και των υπόλοιπων κομμάτων της Ε.Ε.» αλλά να βγάλουν συμπεράσματα για τη «μάχη» για την καρέκλα που γίνεται ενιαία σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα.

Σύμφωνα με το ΚΚΕ «όποια πρόσωπα κι αν ηγηθούν των ψηφοδελτίων που δέχονται την Ε.Ε. και την πολιτική υπέρ των μονοπωλίων, άσχετα με το πώς τη βαφτίζουν, άσχετα με αυταπάτες που μπορεί να μοιράζουν ότι δήθεν θα βάλουν χαλινάρι στην εκμετάλλευση ή ότι θα κάνουν φιλολαϊκούς τους διεθνείς οργανισμούς των μονοπωλίων, τα πρόσωπα αυτά θα συμβάλλουν στη προώθηση αυτής της πολιτικής και στη χειροτέρευση της ζωής των λαϊκών στρωμάτων. Τα σενάρια για τους επικεφαλής, πέρα από τις προσωπικές φιλοδοξίες, φτιάχνονται για να εγκλωβίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους εργαζόμενους και νέους».

Τέλος απευθύνεται πρόσκληση στήριξης του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και τις τοπικές εκλογές προς όλους τους εργαζόμενους, άνεργους κ.α.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου