ΤΟΠΙΚΑ

Η μητέρα του δράστη ανέθεσε στον Γ. Κακαράντζα την υπεράσπιση

η-μητέρα-του-δράστη-ανέθεσε-στον-γ-κακ-309994

Αναβλήθηκε το πρωί η δίκη του 39χρονου δράστη των δύο φόνων με θύματα τις 75χρονη Ευθαλία Αβραμίδου Αλεξούλη και 69χρονη Νίκη Μηλίνη Τσιρογιάννη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας για τους εμπρησμούς δύο καταστημάτων στις Αλυκές και τον Βόλο τον Ιανουάριο του 2015 και τον Δεκέμβριο του 2014.

Η αναβολή δόθηκε για τον Μάιο του 2022 προκειμένου ο 39χρονος να ετοιμάσει την απολογία του, αφού ο δικηγόρος του Γιάννης Μηλίνης, γιος της άτυχης 69χρονης, που τον εκπροσωπούσε στις δικαστικές του υποθέσεις επί χρόνια, παραιτήθηκε από την υπεράσπισή του μετά τη διαλεύκανση του φόνου της μητέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δικηγόρος του 39χρονου ανέλαβε ο γνωστός Λαρισαίος ποινικολόγος Γιώργος Κακαράντζας.

Σε δηλώσεις του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Κακαράντζας ανέφερε ότι περιμένει να μελετήσει τη δικογραφία της υπόθεσης όπως και των ανθρωποκτονιών.

«Δεν έχω επικοινωνήσει ακόμη με τον 39χρονο. Εχω εξουσιοδοτηθεί να αναλάβω την υπεράσπισή του από τη μητέρα του και περιμένω και την εξουσιοδότηση του ιδίου», σημείωσε.

Η μητέρα του δράστη των δύο στυγερών εγκλημάτων είναι συντετριμμένη. Την Κυριακή κήδεψε τον σύζυγό της Γεώργιο Βικιώτη, ο οποίος, όπως κατέγραψε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο την ημέρα της αποκάλυψης του πρώτου φόνου στην περιοχή Καζανάκι, νοσηλεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Βόλου, αλλά δυστυχώς δεν άντεξε.

Βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες. Επισκέφτηκε χθες τον κ. Κακαράντζα και του ανέθεσε την υπεράσπιση του 39χρονου χωρίς να πει τίποτα για τις υποθέσεις.

Ο δικηγόρος πρόκειται να επισκεφτεί τον δράστη στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται και να μιλήσει μαζί του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου