ΤΟΠΙΚΑ

Του κάρφωσαν μαχαίρι στο πόδι στο κέντρο του Βόλου

του-κάρφωσαν-μαχαίρι-στο-πόδι-στο-κέντ-247175

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο 37χρονος, ο οποίος μετέβη αιμορραγώντας στο Νοσοκομείο

Υπόθεση ξυλοδαρμού, με άγνωστα προς το παρόν κίνητρα, ερευνά η Αστυνομία πίσω από τον τραυματισμό του 37χρονου Βολιώτη, ο οποίος μεταφέρθηκε σήμερα τα ξημερώματα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βόλου με τραύμα από μαχαίρι στο πόδι.

Ο 37χρονος εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στις 3 τα ξημερώματα καθώς έφερε θλαστικά τραύματα και μετά από την παροχή πρώτων βοηθειών πήρε εξιτήριο καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε ανησυχία.

Μετά το Νοσοκομείο απευθύνθηκε στην Αστυνομία και κατήγγειλε επεισόδιο. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, ενώ κινούταν με μηχανάκι στη διασταύρωση των οδών 54ου Συντάγματος ΕΛΑΣ – Αλεξάνδρας ένα άτομο πεζό τον σταμάτησε και μαζί με άλλους δύο του επιτέθηκαν.

Τον άφησαν τραυματισμένο από μαχαίρι να αιμορραγεί στο οδόστρωμα και αποχώρησαν χωρίς να πάρουν χρήματα αν και έψαξαν καθώς ο 37χρονος δεν είχε επάνω του λεφτά.

Ωστόσο, το θύμα δεν μπόρεσε να προσδιορίσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ατόμου που τον σταμάτησε καθώς ο δράστης φορούσε κουκούλα, η οποία κάλυπτε το πρόσωπό του.

Λόγω του προχωρημένου της νύχτας το θύμα δεν διέκρινε ούτε τους άλλους δύο δράστες που εμφανίστηκαν από το πουθενά αμέσως μόλις τον σταμάτησε με το μηχανάκι ο πρώτος δράστης.

Η Αστυνομία ερευνά όλες τις εκδοχές που σχετίζονται με το επεισόδιο, όμως στα χέρια της δεν έχει επαρκείς πληροφορίες για να προχωρήσει σε συλλήψεις αλλά ούτε και ακριβή εικόνα για το τι συνέβη.

Ο 37χρονος κατάφερε να πει με βεβαιότητα ότι ο ένας από τους τρεις δράστες μιλούσε ελληνικά, όμως δεν ήταν σε θέση να δώσει κανένα άλλο στοιχείο και να διαφωτίσει την έρευνα της Αστυνομίας.

Να επισημανθεί ότι η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου ενημερώθηκε για το περιστατικό από το Αχιλλοπούλειο καθώς ο 37χρονος έφερε τραύμα στο πόδι από μαχαίρι.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου