ΤΟΠΙΚΑ

Κάλεσμα σε σύσκεψη Συνδικαλιστών

κάλεσμα-σε-σύσκεψη-συνδικαλιστών-247650

Η Λέσχη εργαζομένων και νεολαίας Βόλου, καλεί σε σύσκεψη συνδικαλιστών, αγωνιστών και αγωνιστικών συλλογικοτήτων, για την οργάνωση της απεργίας της 12ης Νοέμβρη, σήμερα Παρασκευή στις 19:00 στο χώρο της Λέσχης στην οδό Μεταμορφώσεως 19.

Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Μπροστά στην κοινωνική καταστροφή -τονίζεται από τους διοργανωτές- που ολοκληρώνει με τον πιο κανιβαλικό τρόπο το 3ο μνημόνιο και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ απαιτείται η συγκρότηση ενός ρωμαλέου εργατικού λαϊκού κινήματος που να μπλοκάρει τις μεθοδεύσεις κυβέρνησης – Ε.Ε. – εργοδοσίας και μέσα από τη διεκδίκηση και επιβολή των σύγχρονων αναγκών και δικαιωμάτων της εργαζόμενης πλειοψηφίας να αποδείξει πως υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από το μονόδρομος της διαρκούς εξαθλίωσης.

Σε αυτή την ιστορική καμπή δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε τους αγώνες μας στα χέρια του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ που πριν μερικούς μήνες ενώνονταν στο μαύρο μέτωπο ενάντια στο «ΟΧΙ» του λαού στο δημοψήφισμα και σήμερα κάνουν τα πάντα προκειμένου οι αγώνες να εγκλωβίζονται στα κλαδικά τους όρια, αρνούμενοι το συνολικό πολιτικό αγώνα εργαζομένων – ανέργων – νεολαίας. Παίρνουμε τους αγώνες και το μέλλον στα χέρια μας για να μη ζήσουμε σαν δούλοι, για να υπερασπιστούμε το μόχθο του κόσμου της δουλειάς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου