ΤΟΠΙΚΑ

Στα αζήτητα η σορός της 67χρονης που πέθανε από αναθυμιάσεις

στα-αζήτητα-η-σορός-της-67χρονης-που-πέθ-236367

Δεν έχει τέλος το ανθρώπινο δράμα με την άτυχη 67χρονη που απεβίωσε από αναθυμιάσεις, όταν το σπίτι της στην οδό Δεληγιώργη 23 στον Βόλο πήρε φωτιά την περασμένη Παρασκευή τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η σορός της άτυχης γυναίκας που ήταν μόνη στη ζωή, παραμένει στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, καθώς κανένας από το ευρύτερο συγγενικό της περιβάλλον δεν την έχει αναζητήσει για να αναλάβει την ταφή της.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου που ερευνά την υπόθεση, δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να έρθει σε επαφή με συγγενείς της θανούσας καθώς οι όποιες προσπάθειές της δεν είχαν αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου θα αιτηθεί να αναλάβει την κηδεία της άτυχης γυναίκας ο Δήμος Βόλου με δική του δαπάνη, αν και στις επόμενες μέρες δεν υπάρξει ενδιαφέρον.

Η σορός της άτυχης γυναίκας παραμένει στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου εδώ και πέντε μέρες, ενώ εκκρεμεί να πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου.

Η 67χρονη ζούσε μόνη εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είχε αποκτήσει δική της οικογένεια, ενώ είδε να φεύγουν και τα αδέρφια της, που δεν απέκτησαν ούτε εκείνα δική τους οικογένεια, πρόωρα από τη ζωή.

Ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ απομονωμένη και τις λιγοστές φορές που εμφανιζόταν στη γειτονιά κουβαλούσε απορρίμματα στο σπίτι της.

Οι πυροσβέστες που επενέβησαν όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά στο σπίτι της, δοκίμασαν έκπληξη μπαίνοντας στους εσωτερικούς χώρους. Τα απορρίμματα έφθαναν μέχρι το ταβάνι.

Επισημαίνεται ότι η εκλιπούσα δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα ήταν όμως, πολύ ταλαιπωρημένη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι όπου βρέθηκε νεκρή της ανήκε, ενώ στην περιουσία της είχε περιέλθει το ιατρείο του αδερφού της και αρκετά κτήματα από τη μητέρα της σε διάφορες περιοχές του Νοτίου Πηλίου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου θα ζητήσει από τον Δήμο Βόλου επιπλέον απομάκρυνση των απορριμμάτων από τους εξωτερικούς χώρους της οικίας της 67χρονης και άδεια από την Εισαγγελία Βόλου ώστε να απομακρυνθούν τα απορρίμματα και από τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού ώστε να αποτραπούν στο μέλλον κίνδυνοι νέας πυρκαγιάς.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου