ΤΟΠΙΚΑ

Θλίψη για την απώλεια 61χρονου Βολιώτη

θλίψη-για-την-απώλεια-61χρονου-βολιώτη-226500

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο Ιωάννης Γεωργίου απόστρατος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα με την επάρατη νόσο και έδινε γενναίο αγώνα εδώ και δύο χρόνια. Δυστυχώς, όμως, το τελευταίο διάστημα η πορεία της υγείας του είχε επιδεινωθεί.

Ο Ιωάννης Γεωργίου ήταν υπαξιωματικός στα ραντάρ και υπηρέτησε στη Λάρισα όπου παράλληλα με την επαγγελματική του σταδιοδρομία ανέπτυξε μεγάλη εθελοντική δράση στον προσκοπισμό.

Συνταξιοδοτήθηκε από την εργασία του το 2005, ήταν όμως πάντοτε πολύ δραστήριος. Αγαπούσε πολύ τα ταξίδια ενώ το μεγάλο του χόμπι ήταν το θέατρο. Συμμετείχε ως ερασιτέχνης ηθοποιός σε παραστάσεις του Δημήτρη Δακτυλά, που ανέβηκαν σε Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα.

Επίσης, ήταν μέλος σε πολλές θεατρικές ομάδες. Από τις τελευταίες συνεργασίες που είχε ήταν προ κορονοϊού με τους «Θεατροπαρμένους» οπότε πήρε μέρος στην παιδική παράσταση «Τα Ρούχα του Βασιλιά».

Παράλληλα, από το 2012 έως το 2015 ήταν έφορος στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Νέας Ιωνίας και στο πλαίσιο της δράσης του διοργάνωνε πολλές εκδρομές, κατασκηνώσεις και εθελοντικά δρώμενα για παιδιά.

Ο άτυχος 61χρονος κατέλιπε τη σύζυγό του Ατζελίτα Καμπούρη εκπαιδευτικό – γραφίστρια στο 1ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 στις 15:30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Κοιμητηρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου