ΤΟΠΙΚΑ

Συνελήφθη αλλοδαπός για δύο περιπτώσεις διαρρήξεων στο Βόλο

συνελήφθη-αλλοδαπός-για-δύο-περιπτώσ-21989

Συνελήφθη χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για δύο περιπτώσεις διαρρήξεων.

Ειδικότερα, ο 21χρονος κατελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς να έχει διαρρήξει κατάστημα γραφιστικής 38χρονου ημεδαπού, σπάζοντας την τζαμαρία της πρόσοψης του καταστήματος και συνελήφθη. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης προχθές το απόγευμα προέβη σε άλλη μία διάρρηξη, αυτή τη φορά αυτοκινήτου 60χρονου ημεδαπού, αφαιρώντας από το εσωτερικό του αντικείμενα, συνολικής αξίας 800 ευρώ.

Εν τω μεταξύ συνελήφθη χθες το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, 30χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης βάρους 0,373 γραμμαρίων και έξι ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε παράνομα. Η ποσότητα ηρωίνης και τα ναρκωτικά δισκία κατασχέθηκαν.

Εξάλλου συνελήφθη χθες το πρωί στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, 21χρονος ημεδαπός, για διάρρηξη αυτοκινήτου. Ειδικότερα, ο 21χρονος χθες το βράδυ του Σαββάτου διέρρηξε αυτοκίνητο 30χρονης ημεδαπής, σπάζοντας το παράθυρο της πόρτας του οδηγού και αφαίρεσε από το εσωτερικό του το κινητό τηλέφωνο της παθούσας.

Οι αστυνομικοί μετά από αναζητήσεις, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 21χρονο σήμερα το πρωί.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου