ΤΟΠΙΚΑ

Μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς δώρισαν χρήματα στο Γηροκομείο Βόλου

μαθητές-του-1ου-δημοτικού-σχολείου-αγρ-218402

Εχθές, ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Γηροκομείο Βόλου» κ. Παύλος Πάνος και η πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Γηροκομείο Βόλου», κ. Σοφία Βαρλάμη, υποδέχθηκαν, στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, τη διευθύντρια του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Αγριάς κ. Ζωή Γεροστάθη και την υποδιευθύντρια κ. Χριστίνα Σαρρή, οι οποίες τους προσέφεραν, το ποσό των 210,00 ευρω από την πώληση επετειακών ημερολογίων, έτους 2022, που εξέδωσε το φιλανθρωπικό σωματείο και την οποία ανέλαβε το σχολείο για την ενίσχυση του ιδρύματος.

Επιπλέον, δόθηκε το το ποσό των 360,00 ευρώ από την πώληση των καρτών που φιλοτέχνησαν οι μαθητές του σχολείου, στα πλαίσια των δράσεων στήριξης του ιδρύματος με την καθιέρωση, με πρωτοβουλία της διευθύντριας, του 2021, ως χρονιάς αφιερωμένης στο ίδρυμά.

Την υποδοχή διάνθισαν με τραγούδια και κάλαντα, με τη συνοδεία της φυσαρμόνικας του κ. Λευτέρη, οι τρόφιμοι του ιδρύματος στην όμορφη αυλή του. Το ποσό των 360,00 ευρώ θα διατεθεί για τη διοργάνωση δύο κυριακάτικων γευμάτων των ηλικιωμένων μας.

Το Ίδρυμα ευχαρίστησε από καρδιάς το Α΄ Δημοτικό Σχολείο, μαθητές και εκπαιδευτικούς, που, με αυτές τις δράσεις τους, συμβάλουν στη ενίσχυση των παροχών μας στους ηλικιωμένους του ιδρύματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου