ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση Μαραβέγια με Αυγενάκη και Κουτσάφτη: «Πράσινο φως» για την κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στη Ζαγορά

συνάντηση-μαραβέγια-με-αυγενάκη-και-κ-174443

Σε συνέχεια της πρόσφατης επίσκεψης του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη στη Μαγνησία και της συνεννόησης που είχε γίνει με τον βουλευτή Μαγνησίας κ. Κωνσταντίνο Μαραβέγια, πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ τους συνάντηση στο υπουργείο, με τη συμμετοχή του δημάρχου Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Παναγιώτη Κουτσάφτη.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η απεμπλοκή του έργου «Διαμόρφωση χώρων και κατασκευή γηπέδου 5×5 στην περιοχή Λάκκα Κωλλέτη Ζαγοράς», το οποίο είχε εγκριθεί τον Ιούνιο του 2018, αλλά λόγω διαφόρων συγκυριών δεν είχε προχωρήσει από τις τεχνικές υπηρεσίες του υπουργείου Αθλητισμού. Όπως τονίστηκε σήμερα απετράπη η απένταξη του έργου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και πλέον αναμένεται η οριστική προγραμματική συμφωνία.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, με τον κ. Αυγενάκη να υπόσχεται ότι σύντομα θα επιστρέψει στο Πήλιο. Από την πλευρά του ο κ. Μαραβέγιας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη θετική εξέλιξη που αφορά το γήπεδο στην περιοχή Λάκκα Κωλλέτη, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο έργο θα ενισχύσει το δίκτυο των αθλητικών εγκαταστάσεων στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, τονώνοντας τον αθλητισμό και δίνοντας, παράλληλα, διέξοδο σε πολλούς νέους της περιοχής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου