ΤΟΠΙΚΑ

Στο Νότιο Πήλιο ο Λευτέρης Αυγενάκης

στο-νότιο-πήλιο-ο-λευτέρης-αυγενάκης-222687

Στον Δήμο Νοτίου Πηλίου θα βρίσκεται αύριο, Παρασκευή 7 Ιανουαρίου, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, προκειμένου να υπογράψει προγραμματική σύμβαση για την αναβάθμιση των γηπέδων στην Ανω Γατζέα.

Η άφιξη του υφυπουργού έχει οριστεί για τις 11:30 το πρωί. Αρχικώς, ο κ. Αυγενάκης θα προχωρήσει σε επιτόπια αυτοψία στα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ στην Ανω Γατζέα και στη συνέχεια, στη 1:30 το μεσημέρι, θα γίνει η υπογραφή της προγραμματικής στο Αρχοντικό Κύρου «Τζωρτζέικο» στον Αγιο Γεώργιο Νηλείας.

Η προγραμματική θα υπογραφτεί μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και Δήμου Νοτίου Πηλίου για την υλοποίηση του έργου, που αφορά στην αναβάθμιση των γηπέδων της Ανω Γατζέας. Μετά από έγκριση του επιτρόπου, υπογράφεται και επίσημα η προγραμματική σύμβαση, προκειμένου να γίνει αναβάθμιση των γηπέδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ της περιοχής.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Νοτίου Πηλίου, Μιχάλη Μιτζικό, πρόκειται για έργο 455.000 ευρώ στο πλαίσιο του οποίου προβλέπονται εργασίες για την κατασκευή κερκίδας, νέα περίφραξη, κατασκευή νέων αποδυτηρίων, τοποθέτηση ελαστοσυνθετικού τάπητα στο γήπεδο μπάσκετ, ηλεκτροφωτισμός αλλά και ασφαλτόστρωση του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων έξω από τις εγκαταστάσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου