ΤΟΠΙΚΑ

Συναντήθηκε με αγρότες της Μακρυρράχης ο Χρήστος Μπουκώρος

συναντήθηκε-με-αγρότες-της-μακρυρράχ-167632

Μεγάλη συμμετοχή των αγροτών και εκτενής συζήτηση για αγροτικά ζητήματα και θέματα υποδομών

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος μετέβη στη περιοχή της Μακρυρράχης, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους αγρότες της ευρύτερης περιοχής για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

Στη δίωρη συνάντησή τους, όπου χαρακτηριστική ήταν η συμμετοχή του συνόλου σχεδόν των αγροτών της περιοχής, η συζήτηση επικεντρώθηκε στο κόστος της παραγωγής που προβληματίζει ιδιαιτέρως τους νέους αγρότες, ενώ από πλευράς υποδομών κύριο ζήτημα αποτέλεσε η κατασκευή αντιπλημμυρικού έργου στην περιοχή καθώς και η αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης.

Μέσα από την εκτενή και γόνιμη συζήτηση, κοινή διαπίστωση ήταν ότι η φορολογική και οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης για του αγρότες, η μείωση του ΦΠΑ στην τιμή των λιπασμάτων, καθώς και το πρόγραμμα Νέων Αγροτών με αυξημένες ενισχύσεις, κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Τέλος, οι αγρότες ευχαρίστησαν τον βουλευτή που επισκέφθηκε την περιοχή τους και άκουσε τα προβλήματα τους. Ο ίδιος, από την πλευρά του, δεσμεύτηκε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό τους και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των ζητημάτων που τους απασχολούν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου