ΤΟΠΙΚΑ

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα Μπάμπη Ζάχου

αποχαιρετιστήριο-μήνυμα-μπάμπη-ζάχο-162853

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα, με αφορμή τη λήξη της θητείας του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, απευθύνει ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας, Χαράλαμπος Ζάχος:

«Με τη λήξη της δημοτικής θητείας συμπληρώνεται ένας 20ετής κύκλος προσωπικής ενασχόλησης με την τοπική Αυτοδιοίκηση έναν χώρο που πραγματικά αγάπησα παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισα. Σε όλο αυτό το διάστημα πιστεύω ότι κατάφερα να γίνω όσο το δυνατόν πιο χρήσιμος για τους συμπολίτες μου. Ετσι παραδίδω την σκυτάλη καθαρά και με ψηλά το μέτωπο αποκομίζοντας ως ανεκτίμητη περιουσία τον σεβασμό τον καλοπροαίρετο χαιρετισμό και το χαμόγελο όλων ανεξαιρέτως των συνδημοτών μου και όχι μόνο.

Αισθανόμενος την ως άνω πλούσια κληρονομιά θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους πολίτες του ενιαίου Δήμου Βόλου, ιδιαίτερα όμως τους κατοίκους της όμορφης Αγριάς. Ευχαριστώ επίσης όλο το προσωπικό – διοικητικό και εργατοτεχνικό- του Δήμου, όλους τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους καθώς και τους Δημάρχους για τη χρονική περίοδο που υπηρέτησα στην Αυτοδιοίκηση.

Τέλος, ευχαριστώ τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, ιδιαίτερα όμως τους μαχόμενους δημοσιογράφους που κάλυπταν διαχρονικά το δημοτικό ρεπορτάζ και χάρη στην αντικειμενικότητάς τους με βοήθησαν αρκετά για να γίνομαι καλύτερος.

Σίγουρα για όλους θα έχω χώρο στην καρδιά μου αλλά και χρόνο για να τους σκέπτομαι. Ζητώ συγνώμη αν στεναχώρησα ή πίκρανα κάποιον κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μου.

Για την ιστορική πόλη μας και τους δικαίως αυστηρούς Βολιώτες, καλή επιτυχία στη νέα δημοτική αρχή».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου