ΤΟΠΙΚΑ

Σκοτινιώτης: Ο Μπέος σε ρόλο πορτ παρόλ του Κ. Αγοραστού!

σκοτινιώτης-ο-μπέος-σε-ρόλο-πορτ-παρόλ-160350

Σχολιάζοντας ο Π. Σκοτινιώτης την «απάντηση» του Α. Μπέου σε δήλωσή του πρώτου, η οποία αφορούσε τον Κ. Αγοραστό, τόνισε τα εξής:

«Ήταν να το δούμε κι αυτό: Ο Μπέος σε ρόλο «κυβερνητικού εκπροσώπου» του Κ. Αγοραστού (porte-parole, θα το έλεγε ο ίδιος, αφού, ως γνωστόν, παίζει στα δάκτυλα τα γαλλικά). Κοντολογίς, βάστα με να σε βαστώ!

Προφανώς και δεν θα ασχοληθώ με μία ακόμη βδελυρή ανακοίνωση, η οποία άλλωστε κάνει «γαργάρα» όσα ουσιώδη ζητήματα θέσαμε και απλώς αναπαράγει το ίδιο, ξεθυμασμένο μετά από οκτώ χρόνια, ρεπερτόριο, που απευθύνεται σε όλο και πιο ισχνό ακροατήριο. Πάντως το ότι επί οκτώ χρόνια ασχολείται σχεδόν καθημερινά μαζί μου, ενώ επί ισάριθμα χρόνια διατείνεται ότι με έχει αφήσει «να αναπαύομαι πολιτικά εν ειρήνη», μάλλον θα πρέπει να το κοιτάξει.

Όσο για τα «παντελονάτα χαριεντίσματα», όπως τα χαρακτηρίζει ο Στέντωρ στη χθεσινή «Καθημερινή», δεν θα πω τίποτε περισσότερο. Θα επιμείνω ότι το μείζον πολιτικό πρόβλημα είναι οι δυνάμεις εκείνες στο κυβερνητικό στρατόπεδο, που, είτε ιδιοτελώς είτε ψοφοδεώς, ρυμουλκούν ένα μεγάλο κόμμα στο άρμα του πιο λούμπεν και πιο παρακμιακού συστήματος εξουσίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου