ΤΟΠΙΚΑ

Σκοτινιώτης: Ο Κ. Αγοραστός έγινε βασιλικότερος του (γυμνού) βασιλέως

σκοτινιώτης-ο-κ-αγοραστός-έγινε-βασιλ-161477

Σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε χθες ο Κ. Αγοραστός, ο τέως δήμαρχος Βόλου Π. Σκοτινιώτης επισημαίνει τα εξής σε δήλωση του:

«Είναι γνωστό ότι ο Κώστας Αγοραστός δεν περίμενε τον Άδωνη Γεωργιάδη για να πάρει γραμμή· αντίθετα προηγήθηκε, ακόμη κι αν χρειάστηκε να καταπιεί απίστευτες προσβολές. Χθες, όταν πια κατέρρευσε το “success story” και όταν τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν τη Δευτέρα στο Εκθεσιακό Κέντρο έγιναν viral στο διαδίκτυο, έσπευσε να δώσει χείρα βοηθείας. Και στην αγωνία του να φανεί αρεστός, έγινε βασιλικότερος του (γυμνού) βασιλέως, “απαντώντας” όχι στα όσα τεκμηριωμένα διατυπώσαμε, αλλά σε αυτά που τον βόλευε να κατασκευάσει και να μας αποδώσει. Αναρωτιέμαι, αλήθεια, τι άλλοθι αναζητεί και γιατί εκτίθεται, όταν ο ίδιος ο «βασιλεύς» έχει πια παραδεχτεί τα πέντε χαμένα χρόνια σε σχέση με το Μουσείο της Αργούς;

Σταματώ εδώ, στο όνομα της πράγματι καλής συνεργασίας που είχαμε. Το μόνο που θα μου επιτρέψει να του πω είναι τούτο: Αισθάνομαι ότι η δεκάχρονη, αδιατάρακτη —για λόγους που όλοι αντιλαμβανόμαστε— άσκηση της εξουσίας τού έχει δημιουργήσει μία αίσθηση ισχύος και αλαζονείας. Όπως όμως λέει το ρητό, “η αλαζονεία είναι το τέλος της δύναμης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου