ΤΟΠΙΚΑ

Γνωριμία με το πάρκο δεινοσαύρων

γνωριμία-με-το-πάρκο-δεινοσαύρων-155977

Εκδρομή στο πάρκο των δεινοσαύρων που βρίσκεται στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης διοργανώνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Βόλου την Κυριακή 21 Οκτωβρίου.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στο Πάρκο με τους Δεινόσαυρους, στο Μουσείο των Μαμούθ και άλλων θηλαστικών, να μπουν σε σπήλαιο και να δουν από κοντά σημαντικά ορυκτά και πετρώματα. Χαρακτηριστικά είδη δεινοσαύρων, όπως ο Τυραννόσαυρος και ο Πτεροδάκτυλος, σε πραγματικές διαστάσεις είναι μερικά από τα εκθέματα του πάρκου των δεινοσαύρων. Οι επισκέπτες κατευθύνονται σε μία πορεία πάνω σε πλακόστρωτους διαδρόμους και ξύλινες γέφυρες, περνούν λίμνες και τεχνητά ποτάμια και καταρράκτη. Μελετούν την εξέλιξη της ζωής και θαυμάζουν επιπλέον και ελληνικά είδη μεγάλων θηλαστικών, όπως την αρκούδα των σπηλαίων και το μαστόδοντα των Γρεβενών, οι χαυλιόδοντες του οποίου ξεπερνούν τα 5 μέτρα.

Η εκδρομή θα ξεκινήσει στις 09:00 από το χώρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Βόλου, ενώ η επιστροφή θα γίνει περίπου στις 20:00. Το κόστος συμμετοχής είναι 30 ευρώ ανά άτομο, ενώ η τιμή για τα παιδιά είναι 20 ευρώ. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα οικογενειακού εισιτηρίου 80 ευρώ για πολυμελείς οικογένειες.

Οι δηλώσεις συμμετοχής κατατίθενται μέχρι και την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου στο τηλέφωνο 2421036555 (09:00-14:00) ή στο mail [email protected] ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου