ΤΟΠΙΚΑ

«Ανοιξε κρατήρας» στο δρόμο πριν το Χορευτό

ανοιξε-κρατήρας-στο-δρόμο-πριν-το-χο-155474

Ακρως επικίνδυνος για τους διερχόμενους οδηγούς

Παγίδα θανάτου έχει καταστεί ο δρόμος από Ζαγορά για Χορευτό και ειδικότερα στο ύψος της Αγίας Τριάδας, 1, 5 χιλιόμετρο πριν το Χορευτό καθώς στο δρόμο έχει ανοίξει ένας μεγάλος «κρατήρας» που ανά πάσα στιγμή μπορεί να «καταπιεί» ότι κινείται.

Επισκέπτες της περιοχής αποθανάτισαν με το φακό της φωτογραφικής μηχανής την τεράστια λακκούβα που είναι πολύ επικίνδυνη και «χάσκει» στη μέση του δρόμου προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες και να παρέμβουν πριν θρηνήσουμε θύματα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο επαρχιακό οδικό δίκτυο από Ζαγορά μέχρι και Χορευτό ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες δέχεται μεγάλο φόρτο εξαιτίας των επισκεπτών και παραθεριστών που φτάνουν στην περιοχή. Σε συνδυασμό και με την αυξημένη κίνηση στο συγκεκριμένο δρόμο από τους ντόπιους αλλά και τα φορτηγά που μπαίνουν και βγαίνουν από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό έχουν συντελέσει ώστε ο δρόμος να βρίσκεται σε κακά χάλια.

Ο «κρατήρας» ωστόσο αποτελεί ακόμη μία πιο επικίνδυνη παγίδα και θα πρέπει όπως τονίζουν οι διερχόμενοι οδηγοί να επιληφθεί του θέματος ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου ώστε με την αντίστοιχη τεχνική παρέμβαση να αποκατασταθεί.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου