ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση Γ. Πατούλη με Δημ. Πρεβεζάνο

συνάντηση-γ-πατούλη-με-δημ-πρεβεζάνο-155408

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα Καμμένα Βούρλα μεταξύ του δημάρχου Αμαρουσίου, κ. Γιώργου Πατούλη, εκπροσωπώντας το Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση, και δημάρχων της Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας χθες το απόγευμα παρευρέθηκε ο νέος δήμαρχος Σκιάθου, κ. Δημήτρης Πρεβεζάνος.

Κατά τη συνάντηση, διατυπώθηκαν απόψεις που αφορούν τη χρηματοδότηση των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και την αξιοποίηση των εργαλείων που προσφέρονται μέσω του ΕΣΠΑ.

Επίσης, σημαντικό ήταν και το θέμα της συζήτησης που αφορούσε θέματα υγείας, όπως το σχέδιο της δημιουργίας ΚΕΠ Υγείας σε όλη τη χώρα αλλά και το Παγκόσμιο Συνέδριο Υγιών Πόλων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που θα διεξαχθεί από τις 22-25 Οκτωβρίου στο Μαρούσι υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής της Υγείας.

Οι δήμαρχοι που παρευρέθησαν στη συνάντηση εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στις προσπάθειες του Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση για τις Περιφερειακές Ενώσεις της χώρας αλλά και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας.

Ο νέος δήμαρχος Σκιάθου, κ. Δημήτρης Πρεβεζάνος, χαρακτήρισε τη συνάντηση εποικοδομητική ενώ τόνισε ότι όσα θετικά συζητήθηκαν για τους δήμους, θα γίνουν ορατά στην πράξη στο μέλλον.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου