ΤΟΠΙΚΑ

Σεβασμό στον πολίτη και ευσυνειδησία ζήτησε ο Αχ. Μπέος από τους διευθυντές και τους προϊσταμένους

σεβασμό-στον-πολίτη-και-ευσυνειδησία-150989

Σεβασμό στον πολίτη, ευσυνειδησία στην εργασία τους και ευαισθησία στα ζητήματα που άπτονται του κοινωνικού τομέα ζήτησε ο νέος δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος από τους διευθυντές και τους προϊσταμένους των υπηρεσιών του Δήμου Βόλου σε συνάντηση που έγινε χθες στο δημαρχείο.

Το απόγευμα ακολούθησε η συγκέντρωση με όλους τους δημοτικούς συμβούλους της ομάδας πλειοψηφίας και τα τοπικά συμβούλια στην οποία ο νέος δήμαρχος λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία του και την παραλαβή της σκυτάλης από τον κ. Σκοτινιώτη, όπου συζητήθηκαν οι προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής και επισημάνθηκε από τον κ. Μπέο ότι δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία μέρα στην άσκηση του δημοτικού έργου.

Στη συνάντηση με τους διευθυντές των υπηρεσιών ο κ. Μπέος τους κάλεσε να αφήσουν πίσω νοοτροπίες του παρελθόντος και να αφοσιωθούν στην παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες γιατί όπως τόνισε «αυτούς και μόνο πρέπει να υπηρετούμε».

Ο ίδιος υπογράμμισε επίσης ότι στόχος της νέας δημοτικής αρχής θα είναι η παραγωγή αποτελεσματικού έργου για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών σε όλες τις δημοτικές ενότητες καθώς και η ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών που ανήκουν στον νέο Καλλικρατικό Δήμο Βόλου.

Επίσης ο κ. Μπέος ζήτησε τη συνεργασία των υπαλλήλων και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα της νέας δημοτικής αρχής και ότι αυτό θα φανεί σύντομα και στους πολίτες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου