ΤΟΠΙΚΑ

Ο Α. Μπέος για την καμπάνια «Αγαπώ την πόλη μου, συμμετέχω»

ο-α-μπέος-για-την-καμπάνια-αγαπώ-την-π-154471

Με μια πρακτική ενέργεια, που όμως παράλληλα έχει ένα έντονο συμβολισμό, ξεκινά ουσιαστικά τη θητεία της η, υπό τον Αχιλλέα Μπέο, νέα δημοτική Αρχή του Βόλου.

Ετσι η νέα ομάδα πλειοψηφίας, λίγη ώρα πριν την ορκωμοσία της, την προσεχή Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014, στις 9.30 το πρωί, θα μετάσχει σε μια ευρεία επιχείρηση καθαρισμού της πλατείας Ελευθερίας, ενώ παράλληλα θα δοθούν σε χρήση στο κοινό, μετά από χρόνια, οι δημόσιες τουαλέτες της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι ένας από τους τέσσερις βασικούς άξονες του άμεσα υλοποιήσιμου προγράμματος της δημαρχίας Μπέου είναι ο τομέας της καθαριότητας, όπου η ενθάρρυνση της συμμετοχής των δημοτών είναι αναγκαίος παράγοντας για να υπάρξουν επιτυχή αποτελέσματα.

Ετσι ο ίδιος ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, πιστοί στο δόγμα «Αγαπώ την πόλη μου, συμμετέχω» δίνουν το παράδειγμα της συμμετοχής και της εθελοντικής προσφοράς, όχι μόνο με τον καθαρισμό της πλατείας Ελευθερίας, αλλά και με αντίστοιχες δράσεις που θα ακολουθήσουν, σε τακτά χρονικά διαστήματα, σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου Βόλου.

Η ορκωμοσία του Δημάρχου, κ. Αχιλλέα Μπέου και του νέου δημοτικού συμβουλίου, θα γίνει την Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014, στη 13.30 μ.μ, στη αίθουσα του Δημαρχείου Βόλου.

Στο μεταξύ αύριο Δευτέρα ο κ. Μπέος θα μεταβεί στο χώρο του αμαξοστασίου του αστικού ΚΤΕΛ στον Αναυρο, συνοδευόμενος από τον πρόεδρό του, προκειμένου να εξετάσει επιτόπου τα προβλήματα που καταγγέλλουν πως υπάρχουν οι περίοικοι και να εξετάσει τη δυνατότητα λήψης άμεσων μέτρων.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο κ. Μπέος θα προεδρεύσει ευρείας σύσκεψης με τους διευθυντές και τους προϊσταμένους των υπηρεσιών του Δήμου, ενώ το βράδυ θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση της ομάδας πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου και των τοπικών Συμβουλίων

Συνάντηση με Αγοραστό

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, πραγματοποίησε την Παρασκευή, ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, που συνοδεύονταν από τους αντιδημάρχους, Δημ. Καντόλα και Αρη Σαββάκη και τους συμβούλους του, Κασσιανή Μιχοπούλου και Δημήτρη Σπύρου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν τα μεγάλα ζητήματα της πόλης και κυρίως έργα και δράσεις που αναφέρονται στο νέο ΕΣΠΑ. Η πορεία των θεμάτων αυτών, όπως αναλύθηκε, είναι πολύ καλή, όπως δήλωσε ο κ. Μπέος εκφράζοντας την ικανοποίησή του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου