ΤΟΠΙΚΑ

Καυστική ανακοίνωση κατά Απόστολου Νάνου από τον Αχιλλέα Μπέο

καυστική-ανακοίνωση-κατά-απόστολου-ν-151540

Από το γραφείο Τύπου του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Εν μέσω καύσωνος ανακοινώσεις σαν αυτές του Απόστολου Νάνου και των συνεργατών του στη δημοτική ομάδα του ΚΚΕ, θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν με διάθεση ελαφρά, αν δεν προκαλούσαν μια βαθιά απογοήτευση, αφού καταδεικνύουν ότι το πολιτικό σύστημα της χώρας νοσεί στο σύνολό του. Δυστυχώς.

Έτσι από τον πολυπράγμονα και επαγγελματία σωτήρα και επαναστάτη, κ. Νάνο, με το ιδιαίτερα ενδιαφέρον και πλούσιο «πόθεν έσχες», εξαπολύθηκε μια ανοίκεια και χωρίς εμφανή λόγο επίθεση, με την οποία ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος κατηγορήθηκε ως υπερασπιστής και πρέσβης της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και της Ε.Ε.!!!

Και όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την δήλωσή του, μόλις την περασμένη εβδομάδα, με την οποία όχι απλώς αρνήθηκε να πάρει μέρος σε φιέστες τύπου «ΑΡΓΩ» αλλά και σε αυστηρό τόνο σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Καθημερινά βιώνω το δράμα πολλών συμπολιτών μας και καταλαβαίνω γιατί αλήθεια ο Ελληνικός λαός βρίσκεται σε εξαθλίωση και απόγνωση, αφού αυτοί που θα έπρεπε να τον υπηρετούν, υπηρετούν μόνο το πολιτικό σύστημα και παραμένουν αμετανόητοι.

Κύριοι, την ίδια ημέρα της εκδήλωσης των δήθεν, αυτοκτόνησε ένας ακόμη συνάνθρωπός μας. Μια ολόκληρη πόλη υποφέρει από τεράστια προβλήματα και την ανεργία να ξεπερνά το 38%….».

Να μη τη διάβασε κάνοντας τις διακοπές του; Ίσως… Προφανώς, πάντως, αυτό ενόχλησε τον πούρο επαναστάτη και τους συντρόφους του, γιατί έτσι καταργείται στην πράξη το αποκλειστικό τους μονοπώλιο, με την παρουσία και τη δράση στην κοινωνία ανθρώπων και κοινωνικών ομάδων, που δεν διεκδικούν την κατοχή της πλήρους αλήθειας και κυρίως δεν απαιτούν την παροχή αμοιβών και άλλων προνομίων γι’ αυτήν.

Σε ό,τι αφορά τις αστείες κριτικές για τον εθελοντισμό και τη φιλανθρωπία, αναζητήσαμε, αλλά δεν βρήκαμε, κάποια λογική εξήγηση για την απίστευτη επίθεση στον κ. Μπέο, επειδή ζήτησε τη συνδρομή των πολιτών στην μεγάλη προσπάθεια που ξεκινά για να καταστεί, επιτέλους, η πόλη μας καθαρή!!!

Ομολογούμε ότι δεν γνωρίζαμε ότι για να ξεκινήσει η μεγάλη επανάσταση και η εγκαθίδρυση της λαϊκής Δημοκρατίας, θα πρέπει ο Βόλος να ζήσει μια μακρά περίοδο βρομιάς και να αφεθεί η χολέρα να εξολοθρεύσει τους ταξικούς εχθρούς του κ. Νάνου και των συνεργατών του, στη ΛΑΣ. Ας θεωρηθεί σαν αμάρτημα η ελλιπής γνώση μας στα του μαρξισμού-λενινισμού

Τέλος δεν κατανοούμε επίσης γιατί ενοχλήθηκε ο κ. Νάνος για την προσπάθεια που τόσο ο Δήμαρχος, όσο και η σύζυγός του, καταβάλλουν, σε αυτή τη φάση, για την ενίσχυση του Γηροκομείου και αργότερα άλλων Ιδρυμάτων Κοινωνικής προσφοράς. Να υποθέσουμε ότι, παρά την κατηγορία ότι εμείς στηρίζουμε την κυβερνητική πολιτική, εκείνος είναι υπέρμαχος της λογικής Λοβέρδου – ΠΑΣΟΚ για την κατάρρευση του ασφαλιστικού, που αποδίδεται και στην «εμμονή» των υπερηλίκων να μην εκδημούν εις… Κύριον;

Σε κάθε περίπτωση τα τερτίπια του επαγγελματία της πολιτικής κ. Νάνου και των συνοδοιπόρων του δεν περνούν σε μας. Καταδικάζουν με τρόπο μονότονο και κουραστικό τα μονοπώλια, και καλά κάνουν, πλην ενός καλά αμειβόμενου. Αυτού της σωτηρίας του λαού, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, που το διατηρούν αποκλειστικά για τον εαυτό τους. Ας μην ανησυχούν.

Εμείς δεν τους το αμφισβητούμε, αλλά δεν θα τους επιτρέψουμε να γίνουν τιμητές των πάντων. Έχουμε έργο μπροστά μας για να βοηθήσουμε τους πολίτες, όπως μπορούμε καλύτερα, και σε καμία περίπτωση για να τους εκμεταλλευτούμε, όπως κάνουν άλλοι δεκαετίες τώρα… ούτε συνδικαλιστές, ούτε γιαλαντζί επαναστάτες είμαστε για να “πουλάμε” ιδέες και αγωνιστικότητα…».

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση στον Αχ. Μπέο από τη Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου

«Μετωπική σύγκρουση» ~ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου