ΤΟΠΙΚΑ

2ο Bazaar με δημιουργίες αστυνομικών

2ο-bazaar-με-δημιουργίες-αστυνομικών-14452

Τα έσοδα δόθηκαν στο σωματείο του «Ιππόκαμπου»

Μπαζάρ με δημιουργίες αστυνομικών και φίλων τους πραγματοποιήθηκε προχθές στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και τα έσοδα διατέθηκαν για την ενίσχυση του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων «Ιππόκαμπος».

Ο πρόεδρος του Ελληνικού εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομικών Στέφανος Κάρκαλης και ο γραμματέας Κωνσταντίνος Παγώνης ευχαριστούν ιδιαίτερα τους αστυνομικούς Ελένη Βήκα, Ηλία Δημητρέλο, Δήμητρα Δημοπούλου, Ζωή Ζήνδρου, Δέσποινα Καλλιάρη, Μαρίνα Κωτσάκη, Χριστίνα Ματζιούρα, Καλλιόπη Νεροκράτη, Χρυσούλα Παπαποστόλου, Αφροδίτη Παπασπύρου, Δήμητρα Πετρίδου, καθώς και τους φίλους τους Ιφιγένεια Πολυχρονοπούλου, Ελένη Τσατσούλα, Κωνσταντίνα Τσινίκα και το κατάστημα «Εκφραση» (Αντωνοπούλου 42) για τη δημιουργία και την αφιλοκερδή προσφορά των έργων τους, καθώς και όλους τους αστυνομικούς για την ανταπόκριση που έδειξαν.

«Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α. Μαγνησίας, Ταξίαρχος Ιωάννης Τόλιας, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Δ.Α. Μαγνησίας, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Βασίλης Καραΐσκος, ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Μαγνησίας Αστυνόμος Β’ Αργύρης Διχτάς», προσθέτουν. Τα έσοδα από το μπαζάρ δόθηκαν στον πρόεδρο του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Πέτρο Μπέλλο με την επιθυμία και για μελλοντική συνεργασία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου