ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο ο ύπατος πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ Jimmy Kokotas

στον-βόλο-ο-ύπατος-πρόεδρος-της-αχεπα-jimmy-137657

Eπίσκεψη του ύπατου προέδρου της ΑΧΕΠΑ Jimmy Kokotas από την Ουάσιγκτον, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στον Βόλο, παρουσία του κυβερνήτη Ευρώπης Ιωάννη Μητρόπουλου, του κυβερνήτη Ελλάδος Βαρσάμη Κωνσταντίνου και πλήθος αξιωματούχων της περιφέρειας Ελλάδος.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης και φιλοξενίας του υπάτου προέδρου και της αντιπροσωπείας της ΑΧΕΠΑ στο Βόλο περιελάμβανε γεύμα εργασίας στο γνωστό τσιπουράδικο της πόλης «Μπόκος» και στη συνέχεια κοπή πίτας και ορκωμοσία νέων μελών, παρουσία των μελών του τοπικού τμήματος του Βόλου HJ-13 Aργοναύτες, του τμήματος της Λάρισας HJ-26, του τμήματος της Λαμίας HJ-42 και του τμήματος Βελεστίνου HJ-48.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Valis Resort, στην Αγριά Βόλου. Ταυτόχρονα με την κοπή πίτας, έγινε ορκωμοσία νέων μελών του τοπικού τμήματος αλλά και άλλων Τμημάτων της ΑΧΕΠΑ από την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας.

Η ορκωμοσία των νέων μελών της Οργάνωσης πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα, με τη ενεργό συμμετοχή σ’ αυτή των εκλεκτών υψηλών επισκεπτών, καθώς πραγματοποιήθηκε σε μία περίοδο κατά την οποία, τόσο το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Αργοναύτες με έδρα τον Βόλο, όσο και συνολικά, η ΑΧΕΠΑ, «μεγαλώνει καθημερινά και ενισχύεται καταλαμβάνοντας όλο και πιο περίοπτη θέση, τόσο σε τοπικό, αλλά σε παγκόσμιο, πια, επίπεδο, για την προώθηση των θεμάτων του Ελληνισμού και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο.

Ειδικότερα, για το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Αργοναύτες, η προσθήκη των νεών μελών εγγυάται την συνέχιση της δυναμικής και συνεχούς παρουσίας του στα δρώμενα του Βόλου για το καλό της τοπικής κοινωνίας. Σημειώνεται ότι το Τμήμα έχει στις τάξεις του μέλη από όλες τις κοινωνικές τάξεις, θέσεις ευθύνης και επαγγελματικές δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων και περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, στοιχείο που διασφαλίζει άμεσες και καίριες κοινωνικές παρεμβάσεις προς όφελος όλων των κοινωνικών ομάδων της περιοχής» υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στην εκδήλωση τα νέα μέλη του Τμήματος είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από τον ίδιο τον ύπατο πρόεδρο τις θεμελιώδεις αρχές που διέπουν την Οργάνωση και να ενημερωθούν από πρώτο χέρι, για το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται από την ΑΧΕΠΑ σε όλο τον κόσμο για την υπεράσπιση της χώρας και του Ελληνισμού. Παράλληλα, τους έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσουν παλιότερα μέλη της Οργάνωσης, ενισχύοντας έτσι το αίσθημα αδελφοσύνης που κυριαρχεί ανάμεσα στα μέλη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου