ΤΟΠΙΚΑ

Ο Αχιλλέας Μπέος στο μπλόκο Μικροθηβών

ο-αχιλλέας-μπέος-στο-μπλόκο-μικροθηβώ-129016

Εξέφρασε τη στήριξή του στον αγροτικό κόσμο

Το μπλόκο των αγροτών της Μαγνησίας, στον κόμβο των Μικροθηβών, επισκέφτηκε χθες το βράδυ ο αιρετός δήμαρχος Βόλου, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, προκειμένου να τους εκφράσει τη συμπαράσταση και τη στήριξη στο δίκαιο αγώνα που δίνουν, στους δρόμους μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, «τόσο για τους ίδιους, όσο και για την ίδια την Ελλάδα και την πατρίδα, κόντρα στη εξαθλίωση και τη φτωχοποίηση που αυτό το ασφαλιστικό θα επιφέρει σε ευρύτατα κοινωνικά στρώματα αν περάσει» όπως τόνισε.

«Είμαστε κοντά σας και σας στηρίζουμε ανθρώπινα, όπως όλους τους συμπολίτες μας που μάχονται για τα δίκαια αιτήματα τους», τόνισε ο κ. Μπέος, που ξεκαθάρισε κατηγορηματικά ότι η παρουσία του εκεί δεν έχει καμία πολιτική, πολύ δε περισσότερο κομματική σκοπιμότητα.

Οι αγρότες που βρίσκονταν εκεί υποδέχθηκαν το δήμαρχο Βόλου με θέρμη και τον ευχαρίστησαν, διά του συνδικαλιστή, Δημ Σπαθή, για τη συμπαράστασή του, ενώ εξέφρασαν την πεποίθηση ότι θα βγουν νικητές από τον αγώνα που δίνουν, γιατί είναι αγώνας επιβίωσης των ίδιων και των οικογενειών τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου