ΤΟΠΙΚΑ

Δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του ήπατος

δωρεάν-εξετάσεις-για-τον-καρκίνο-του-ή-126261

Δωρεάν εξετάσεις και ενημέρωση για τον καρκίνο του ήπατος για τους κάτοικους του Βόλου στο πλαίσιο καμπάνιας του Συλλόγου Ασθενών Ηπατος Ελλάδος «Προμηθέας», σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ν. Μαγνησίας.

Ειδικότερα, στον Βόλο συνεχίζεται η εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του ήπατος «Δουλεύει για Σένα».

Η εκστρατεία διοργανώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και στην Αθήνα το προηγούμενο χρονικό διάστημα και τώρα σειρά έχει η πρωτεύουσα της Μαγνησίας, ενώ θα συνεχιστεί η δράση στη Βέροια.

Κατά τη διάρκεια των δράσεων της καμπάνιας διοργανώνονται εβδομαδιαίες υπαίθριες δράσεις. Στον Βόλο η δράση διοργανώνεται στον προαύλειο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου και περιλαμβάνει διανομή φυλλαδίων της καμπάνιας σε περαστικούς, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να απαντήσουν σε σύντομο και αυστηρά ανώνυμο ερωτηματολόγιο αξιολόγησης κινδύνου για τον καρκίνο του ήπατος.

Η δράση διοργανώνεται από σήμερα Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 4 Μαρτίου τις ώρες 17:00 – 20:00.

Επιπλέον θα διενεργούνται δωρεάν εξετάσεις ελαστογραφίας ήπατος στα γραφεία του Συλλόγου Καρκινοπαθών Νομού Μαγνησίας (Τάκη Οικονομάκη 51) όλη την εβδομάδα τις ώρες 10:00 – 17:00. Οποιος επιθυμεί να κλείσει ραντεβού, μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο 211 0122 102.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου