ΤΟΠΙΚΑ

Προχωρεί η πρόσληψη των 26 γιατρών ~ ΑΜΕΣΑ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

προχωρεί-η-πρόσληψη-των-26-γιατρών-αμεσ-104705

Ενίσχυση του Αχιλλοπούλειου και με μετατάξεις υπαλλήλων

Τέλη Οκτωβρίου θα βρίσκονται στις θέσεις ευθύνης τους στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου οι 26 γιατροί, η πρόσληψη των οποίων είχε παγώσει το 2010.

Σύμφωνα με τον Υποδιοικητή της 5η ΥΠΕ Γρηγόρη Δασταυρίδη, για την πρόσληψη των γιατρών του ΕΣΥ, οι οποίοι σε πανελλαδικό επίπεδο ανέρχονται στους 416, τα συμβούλια κρίσεων θα οριστούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η διαδικασία κινείται με ταχείς ρυθμούς από τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, η οποία κάνει «φύλλο και φτερό» τους φακέλους των γιατρών.

Στο μεταξύ, αρχές της άλλης εβδομάδας αναμένεται να δημοσιευτεί προκήρυξη για την κάλυψη 600 θέσεων επικουρικού προσωπικού για το ΠΕΔΥ, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται και η προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη λοιπού προσωπικού στα Νοσοκομεία, κυρίως νοσηλευτών, 700 πανελλαδικά ατόμων.

Στο μεταξύ, στην ενίσχυση του προσωπικού του Νοσοκομείου Βόλου με μετάταξη υπαλλήλων προχωρεί η Διοίκηση του Αχιλλοπούλειου, ικανοποιώντας το αίτημα των εργαζομένων στο Νοσοκομείο.

Με απόφασή του ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, Κώστας Καραμπάτσας, προκήρυξε πρόσκληση μετάταξης υπαλλήλων.

Ο πίνακας των μετατάξεων ανά κλάδο και θέσεις έχει ως εξής:

Οικονομικού – Διοικητικού δύο θέσεις Π.Ε.,

Στατιστικής μία θέση

Π.Ε., Δ.Μ.Υ.Π. τρεις θέσεις Τ.Ε.,

Λογιστικής τρεις θέσεις Τ.Ε.,

Διοικητικών Γραμματέων εφτά θέσεις Δ.Ε.,

Αποθηκάριων μία θέση Δ.Ε,

Μαγείρων δύο θέσεις Δ.Ε,

Εστίασης (Βοηθ. Μαγείρων – Τραπεζοκόμοι) τρεις θέσεις Υ.Ε,

Βοηθητικού Προσωπικού (γενικών καθηκόντων) δύο θέσεις Υ.Ε,

Πληροφορικής τέσσερις θέσεις (δύο Π.Ε. και δύο Τ.Ε.),

Προσωπικού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή δύο θέσεις Δ.Ε,

Μηχανικών (Βιοιατρικής Τεχνολογίας – Τ.Ι.Ο. – Ηλεκτρονικών – Ηλεκτρολόγων) δύο θέσεις Τ.Ε,

Ηλεκτρολόγων (Ηλεκτρολόγων – Ηλεκτροτεχνικών) τρεις θέσεις Δ.Ε.,

Υδραυλικών δύο θέσεις Δ. Ε, Υδραυλικών (Ιατρικών Αερίων) δύο θέσεις Δ.Ε.,

Ψυκτικών δύο θέσεις Δ. Ε., Ιατρικών Εργαστηρίων (Μικροβιολογικό – Βιοχημικό-Κυτταρολογικό) τρείς θέσεις Τ.Ε. ή εναλλακτικά Παρασκευαστών Δ.Ε.,

Τεχνολόγων Ραδιολογίας / Ακτινολογίας Τ. Ε. ή εναλλακτικά Χειριστών – Εμφανιστών Δ. Ε. οχτώ θέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι καλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο τμήμα Διοικητικού του Γεν. Νοσοκομείου Βόλου (ταχυδρομική διεύθυνση: Πολυμέρη 134-Βόλος Τ.Κ.38222). Η μετάταξη θα γίνει σε κενή οργανική θέση ή με μεταφορά θέσης, ύστερα από γνώμη του αρμόδιου υπηρεσιακού συμβουλίου, κατόπιν συνεκτίμηση των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων των υποψηφίων, της προϋπηρεσίας, της εμπειρίας καθώς και την εν γένει προσωπικότητά τους.

Δικαίωμα υποβολής έχουν όλοι οι μόνιμοι ή ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπάλληλοι των υπουργείων ή άλλων δημόσιων υπηρεσιών ή ΝΠΔΔ, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει πενταετή τουλάχιστον υπηρεσία από το διορισμό τους ή από προηγούμενη μετάταξη.

Δεν περιλαμβάνονται οι υπάλληλοι Περιφερειών και ΟΤΑ οι οποίοι μετατάσσονται με τη διαδικασία των διατάξεων του αρθρ. 246 του Ν. 3852/2010.

Απαραίτητα δικαιολογητικά είναι η αίτηση υποψηφιότητας, αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα με υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 για την πιστότητα του περιεχομένου του, αντίγραφα των τίτλων σπουδών και όλων των πρόσθετων προσόντων, αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας και πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, τηλέφωνο επικοινωνίας 242135-1604 & 1125, αρμόδια υπάλληλος κα. Μιχαηλούλα Κάρτου, προϊσταμένη Δ/νσης Διοικητικής- Οικονομικής Υπηρεσίας.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου