ΤΟΠΙΚΑ

Σφοδρή επίθεση Αχ. Μπέου εναντίον Ν. Παπαπέτρου

σφοδρή-επίθεση-αχ-μπέου-εναντίον-ν-παπ-1038813

«Είστε μια χούφτα χασοδίκηδες που διεκδικείτε την πόλη στις δικαστικές αίθουσες αλλά θα εκτίθεστε καθημερινά», είπε

Σφοδρή επίθεση εναντίον του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, Νίκου Παπαπέτρου και στελεχών της παράταξής του, εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε αυτούς τους τύπους της αντιπολίτευσης, ότι εμείς συνεχίζουμε να δημιουργούμε και να προσφέρουμε στην πόλη και αυτοί ας κάνουν ενστάσεις, προσφυγές και μηνύσεις. Γι’ αυτό άλλωστε βρίσκονται εδώ. Και θα εκτίθενται καθημερινά», είπε.

Με αφορμή υπόμνημα που κατέθεσε η αντιπολίτευση ζητώντας την παρέμβαση αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών και ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Μπέος άφησε αιχμές εναντίον της αντιπολίτευσης ότι προσπαθεί να χρησιμοποιήσει εισαγγελείς και δικαστικούς λειτουργούς εκθέτοντας την Ελληνική Δικαιοσύνη. «Απαιτούν από εισαγγελείς και δικαστικούς να βρίσκονται στο δημοτικό συμβούλιο. Μια χούφτα από χασοδίκηδες είστε που διεκδικείτε την πόλη στις δικαστικές αίθουσες αλλά θα εκτίθεστε καθημερινά», εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της ομάδας του κ. Παπαπέτρου. «Σε 10 με 15 ημέρες θα μάθετε νέα για τη διαδρομή αυτών των τύπων», είπε.

Ο ίδιος κατηγορηματικά δήλωσε ότι δεν θα αλλάξει η λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου. «Εγώ να αλλάξω; Αυτοί να αλλάξουν τη στάση τους. Εχουμε δημοκρατία. Και στη δημοκρατία αποφασίζει η πλειοψηφία. Αυτά τα Μίκυ Μάους να συνηθίσουν ότι ο κόσμος τους έστειλε εκεί που τους αξίζει», συνέχισε ενώ τους προκάλεσε για νέες εκλογές.

«Να κάνουμε εκλογές μόνο στον Δήμο Βόλου. Να σιγουρευτούμε για το αποτέλεσμα. Που δεν πιάσουν ούτε 20% γιατί ο κόσμος, μέσα στις πλημμύρες ψήφισε με αγανάκτηση», σημείωσε και κατέληξε: «Οι εισαγγελείς έχουν σοβαρές υποθέσεις να ασχοληθούν. Δεν θα ασχοληθούν με τις γελοιότητες Παπαπέτρου και μιας χούφτας χασοδίκηδων. Κανένας εισαγγελέας δεν έχει θέση στο δημοτικό συμβούλιο. Εμείς σεβόμαστε, δεν φοβόμαστε τη Δικαιοσύνη».

ΕΛ. ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου