ΤΟΠΙΚΑ

Νίκος Παπαπέτρος: «Το πολιτικό ανάστημα του δημάρχου, αντιστρόφως ανάλογο με το φυσικό του»

νίκος-παπαπέτρος-το-πολιτικό-ανάστη-980352

Δήλωση Ν. Παπαπέτρου για την επίθεση Αχ. Μπέου εναντίον Λεων. Μαυρογιάννη

Τη στήριξή του στον γιατρό Λεωνίδα Μαυρογιάννη και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό του «Συμμαχία για τον Βόλο» εκφράζει με δημόσια ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος, Νίκος Παπαπέτρος.

Στον απόηχο της επίθεσης που δέχθηκε ο κ. Μαυρογιάννης στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο, ο κ. Παπαπέτρος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

«Άφησα να περάσουν σχεδόν 24 ώρες από την στιγμή που ο νυν δήμαρχος Βόλου από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου αποκάλεσε τον γιατρό Λεωνίδα Μαυρογιάννη «κοπρίτη», «νούμερο» και «επιστήμονα του κ…» υπό την ανοχή του προεδρείου, μήπως οι σύμβουλοι και οι επικοινωνιολόγοι του, του υποδείξουν να πει ένα συγνώμη. Δυστυχώς δεν το είπε και αυτό καταδεικνύει το πολιτικό του ανάστημα που είναι αντιστρόφως ανάλογο του φυσικού του.

Ο Λεωνίδας Μαυρογιάννης δεν χρειάζεται συστάσεις στον Βόλο. Έχει δώσει τις εξετάσεις του και ως διακεκριμένος χειρουργός και ως αιρετός με την ψήφο των πολιτών στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι άνθρωπος του καθήκοντος, δεν διέκρινε ποτέ τους πολίτες σε «δικούς του» και «άλλους». Δεν κατέφυγε ποτέ σε ύβρεις. Σεβάστηκε και τίμησε το δημόσιο λειτούργημα. Εν τέλει ζει μια ζωή στο φως της μέρας.

Στο πρόσωπο του Λεωνίδα χθες υβρίστηκαν χιλιάδες ψηφοφόροι που τον έχουν στηρίξει διαχρονικά. Υβρίστηκαν όσοι αξιώνουν διαφάνεια και λογοδοσία στα πεπραγμένα του Δήμου. Υβρίζονται όσοι επιθυμούν να καταθέσουν μια εναλλακτική πρόταση για την πόλη. Υπό αυτή την έννοια οι ύβρεις δεν είναι μόνο προσωπικοί χαρακτηρισμοί αλλά νοσηρές φασίζουσες φαντασιώσεις μιας ομάδας που θέλει να διοικεί μόνη της και δίχως έλεγχο. Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου