ΤΟΠΙΚΑ

Ιατρικός Σύλλογος Βόλου: «Ανατριχιαστική, αήθης επίθεση στον χειρουργό Λεωνίδα Μαυρογιάννη»

ιατρικός-σύλλογος-βόλου-ανατριχιασ-979995

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας για την επίθεση που εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, εναντίον του γιατρού Λεωνίδα Μαυρογιάννη.

Στην ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Για τη δημόσια αήθη, υβριστική, συκοφαντική επίθεση που δέχθηκε ο γιατρός γενικός χειρουργός κ. Λεωνίδας Μαυρογιάννης από τον απερχόμενο δήμαρχο κ. Μπέο ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας δηλώνει παρών ως μάρτυρας στο πλευρό του εκλεκτού συναδέλφου όταν αποφασίσει να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται στους πολίτες του Βόλου, αν και ο κ. Λεωνίδας Μαυρογιάννης δεν χρειάζεται συστάσεις, ότι σχεδόν κάθε βολιώτικη οικογένεια έχει ωφεληθεί από την υψηλού επιπέδου ιατρική του γνώση και χειρουργική του ικανότητα.

Ο κ. Μαυρογιάννης είναι πρότυπο χειρουργού που εμπνέει και στηρίζει ακόμη και σήμερα νεώτερους γιατρούς. Στα δύσκολα όλων των χειρουργικών ειδικοτήτων ήταν αγόγγυστα πάντα παρών και έδινε λύση!

Η δημόσια σπίλωσή του για καθαρά προεκλογικούς λόγους, αν και αναμενόμενη από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, δεν είναι ανεκτή από κανένα πολίτη!»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου