ΤΟΠΙΚΑ

Καθημερινοί έλεγχοι στο κέντρο

καθημερινοί-έλεγχοι-στο-κέντρο-1037794

Από Δημοτική Αστυνομίας και Τροχαία Βόλου για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού

Καθημερινή είναι πλέον η μάχη για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος στο κέντρο της πόλης, που δίνουν κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας και Τροχαίας Βόλου.

Εμφαση δίνεται στην απελευθέρωση κεντρικών οδικών αρτηριών από παράνομα παρκαρισμένα οχήματα, που καταλαμβάνουν ολόκληρες λωρίδες κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μποτιλιαρίσματα.

Εμφαση δίνεται επίσης στην απελευθέρωση των λεωφορειόδρομων αλλά και την απαλλαγή των πεζοδρόμων από την παράνομη κίνηση τροχοφόρων αλλά και στην τήρηση του ωραρίου φορτοεκφόρτωσης οχημάτων.

Οι έλεγχοι είναι καθημερινοί και γίνονται τόσο κατά τις πρωινές όσο και τις απογευματινές ώρες, όπως συμφωνήθηκε σε πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Βόλου, με τη συμμετοχή του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, του διευθυντή Αστυνομίας Μαγνησίας, Γιώργου Ντιζέ, του διοικητή της Τροχαίας, κ. Στ. Βαρβάρη και της προϊσταμένης της Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Ελισάβετ Κατοίκου.

Ηδη έχουν βεβαιωθεί δεκάδες παραβάσεις για μη τήρηση του ΚΟΚ, ενώ στο κέντρο κυκλοφορεί και γερανός της Τροχαίας, που προχωρεί σε απομάκρυνση αυτοκινήτων όπου αυτό κριθεί αναγκαίο.

Αφαίρεση πινακίδων και πρόστιμα επιβάλλονται σε οδηγούς που συνεχίζουν να μην συμμορφώνονται στον ΚΟΚ και δημιουργούν προβλήματα στην κυκλοφορία στην πόλη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου