ΤΟΠΙΚΑ

Κάλαντα στον δήμαρχο Βόλου από παιδιά

κάλαντα-στον-δήμαρχο-βόλου-από-παιδιά-1023958

Παιδιά από το ΚΔΑΠ – ΜΕΑ Βόλου, συνοδευόμενα από την πρόεδρο του ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ, κ. Σοφία Χάλαρη, η υπεύθυνη του ΚΔΑΠ, κ. Βάσια Πανοπούλου και το εκπαιδευτικό προσωπικό, επισκέφτηκαν σήμερα το Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο και σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα έψαλλαν τα κάλαντα και του έδωσαν δώρα.

Το σημαντικό έργο που επιτελείται από τα δύο ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου σημείωσε κι εξήρε ο κ. Μπέος, που ακόμα αναφέρθηκε στην περιπέτεια μετά τις καταστροφές από τις πλημμύρες, που έπληξαν το κτήριο όπου στεγάζονται τα 50 παιδιά του ΚΔΑΠ, στο Παλιό Λιμεναρχείο. Αυτή τη στιγμή φιλοξενείται στο αντίστοιχο της Νέας Ιωνίας, αλλά ήδη οι εργασίες αποκατάστασης ολοκληρώθηκαν και σύντομα, εντός των ημερών, θα δοθεί σε χρήση.

Το Ειδικό Σχολείο Αγριάς

Λίγο αργότερα το Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο επισκέφθηκαν τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Αγριάς, συνοδευόμενα από τον Διευθυντή του σχολείου, κ. Αποστ. Μιχαλόπουλο και τις εκπαιδευτικούς και επίσης έψαλλαν τα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές.

Ο κ. Μπέος ευχήθηκε στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς, τόσο του ΚΔΑΠ, όσο και του Ειδικού Σχολείου, για Υγεία και πρόοδο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου