ΤΟΠΙΚΑ

Αχ. Μπέος: «Ο Βόλος είναι εδώ» – Ξεκίνησε η εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Βόλου

αχ-μπέος-ο-βόλος-είναι-εδώ-ξεκίνησ-1019257

Ξεκίνησαν πριν λίγη ώρα οι εορτινές εκδηλώσεις για την τελετή φωταγώγησης της πόλης του Βόλου. Παρά τις μεγάλες καταστροφές που έπληξαν όλη τη Θεσσαλία, ο Βόλος για 10η συνεχόμενη χρονιά παρουσιάζεται «συνεπής» στο ραντεβού του με τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου. Την εκδήλωση άνοιξε με πρόλογό του ο Δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος και ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος.

«Μετά από μία δύσκολη στιγμή για την πόλη μας, όλοι μαζί επαναφέρουμε τον Βόλο εκεί που ήταν. Θέλουμε να μεταφέρουμε ένα μήνυμα αγάπης και χαράς σε όλο τον κόσμο: ότι ο Βόλος είναι εδώ και περιμένουμε να φιλοξενήσουμε χιλιάδες κόσμου την περίοδο των εορτών» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Βόλου.

Το πρώτο μέρος του καλλιτεχνικού προγράμματος αποτελείται από γιορτινές μελωδίες και κομμάτια από το ρεπερτόριο της Μιούζικαλ σκηνής, για τα οποία συμπράττουν η Συμφωνική Ορχήστρα Βόλου σε πλήρη ανάπτυξη, η σοπράνο Σύλβια Τσιμπανάκου με τη συμμετοχή 90 μελών των Χορωδιών του Δημοτικού Ωδείου. Γνωστά και αγαπημένα μιούζικαλ ζωντανεύουν αυτή την ώρα επί σκηνής.

Στη βραδιά συμμετέχουν και χορευτές Σχολών Χορού της πόλης, για να προετοιμάσουν το κοινό να υποδεχθεί τους αγαπημένους καλλιτέχνες, Πέγκυ Ζήνα και Γιώργο Κακοσαίο.

Σε κομμάτια που αποδίδει η Συμφωνική Ορχήστρα συμπράττουν και χορευτικές ομάδες του Apparatus Circus lab με χορογράφο την Αγγελική Μέλη, της Σχολής Χορού Break A Move με χορογράφους τους Κωνσταντίνο Πανόπουλο, Μαρίνα Μιχαηλίδου, Ραφαέλα Μηνά, Dance Studio με χορογράφους τις Νίκολα Κρίτσλοου και Κατερίνα Σαρρή και Libre Dance Studio με χορογράφους τις Νένα Τσιαμάγκα, Λία Μπρίκα, Γιούλη Σταμάτη και Αθηνά Καρδαμάκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου