ΤΟΠΙΚΑ

Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στα Δικαστήρια και σε καταστήματα του κέντρου

περιοδεία-της-λαϊκής-συσπείρωσης-στα-1000507

«Ρίχνουμε στην κάλπη το κόκκινο γαρύφαλλο της Λαϊκής Συσπείρωσης» επεσήμαναν τα μέλη του κλιμακίου μεταξύ άλλων

Συνεχίζονται καθημερινά οι περιοδείες της Λαϊκής Συσπείρωσης για την ενημέρωση του λαού ενόψει των εκλογών της Κυριακής. Σήμερα πολυπληθές κλιμάκιο με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Βόλου Απόστολο Ριζόπουλο πραγματοποίησαν επίσκεψη στα Δικαστήρια και σε καταστήματα του κέντρου της πόλης.

Οι τεράστιες καταστροφές από τις πρόσφατες πλημμύρες κυριάρχησαν στις συζητήσεις που είχαν με τους πολίτες οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης οι οποίοι τόνισαν: «Έχουν ενιαία ευθύνη ως βαθμίδες του ίδιου κράτους, του αστικού κράτους. Κυβέρνηση, Περιφέρεια και δημοτική αρχή Βόλου, μετά τη πρώτη καταστροφή άφησαν τα ρέματα χωρίς να τα καθαρίσουν. Τον Κραυσίδωνα, τον Ξηριά, τον Αναυρο, το ρέμα Ματσάγγου στην Αγριά. Άφησαν τα φρεάτια βουλωμένα! Γι’ αυτό μας έπνιξαν για δεύτερη φορά! Μας διαβεβαίωναν ότι όλα είναι εντάξει, όλα υπό έλεγχο… και φύτευαν και λουλούδια, και έβαζαν χριστουγεννιάτικες καμπανούλες!

Αυτοί που άφησαν ανοχύρωτο τον Βόλο και απροστάτευτους τους κατοίκους έχουν ονοματεπώνυμο. Η πολιτική τους έχει τη σφραγίδα όλων των κυβερνήσεων και της ΕΕ, που με τις “βέλτιστες πρακτικές” της λέει για την αντιμετώπιση κινδύνων πλημμύρας ότι είναι οικονομικά αποδοτικότερο να προστατευτούν εκείνοι με τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία, από το να προστατευτούν εκείνοι που είναι φτωχοί και με πενιχρά περιουσιακά στοιχεία».

Ανέφεραν επίσης ότι «δεν πρέπει να αφήνουμε έξω από το κάδρο των ευθυνών τους άλλους, τη “Συμμαχία για τον Βόλο” και τον Ν. Παπαπέτρο, τον “μπροστινό” του ΠΑΣΟΚ των μνημονίων, του ΣΥΡΙΖΑ των μνημονίων και τώρα του Κασσελάκη. Ούτε μια κουβέντα για την ευθύνη των κομμάτων που κυβέρνησαν και που τώρα τους στηρίζουν, που στηρίζουν το σάπιο σύστημα και μαζί με την ΝΔ απειλούν τη ζωή μας με πολλά «Τέμπη», έχοντας τη λογική και την πολιτική του “κόστους – οφέλους”, για τα λαϊκά δικαιώματα και για την πρόληψη – προστασία.

Απέναντι στο “μαύρο” των κομμάτων των μνημονίων και των υποψηφίων στην τοπική διοίκηση, που στηρίζουν, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ, ρίχνουμε στην κάλπη το κόκκινο γαρύφαλλο της “Λαϊκής Συσπείρωσης”. Τώρα να δώσουμε τη μάχη! Η οργή των Βολιωτών θα γίνει αγώνας, θα γίνει τιμωρία στη δημοτική αρχή και στις κυβερνήσεις που τους έπνιξαν, με ψήφο στη “Λαϊκή Συσπείρωση”».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου