ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Κλασσικά οχήματα σήμερα σε Κανάλια και Αγ. Γεώργιο

κλασσικά-οχήματα-σήμερα-σε-κανάλια-κα-938387

Η Λέσχη «Φίλοι Ιστορικού Οχήματος» Βόλου διοργανώνει το «Κυνήγι Θησαυρού 2023»

Μια ακόμα πρωτοβουλία της αναπτύσσει η Λέσχη «Φίλοι Ιστορικού Οχήματος» Μαγνησίας (έδρα Βόλος), προκειμένου οι οδηγοί να έχουν την ευκαιρία να κινήσουν τα κλασσικά τους οχήματα συμμετέχοντας σε έναν διαγωνισμό, αλλά παράλληλα να γνωρίσουν «άγνωστες» ομορφιές και μνημεία της Μαγνησίας.

Σήμερα Κυριακή 23 Απριλίου 2023 διοργανώνεται το «Κυνήγι Θησαυρού 2023», που προγραμματίστηκε στο φυσικό χώρο του Βελεστίνου, στο μοναδικό οικοσύστημα της Λίμνης Κάρλας, αλλά και το παλιό ιστορικό χωριό των Καναλίων και του Αγίου Γεωργίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Για τη μεγαλύτερη επιτυχία στην συγκεκριμένη διοργάνωση θα μοιραστούν σε κάθε πλήρωμα που θα συμμετέχει, ένας χάρτης της περιοχής, όπου θα σημειώνονται εμφανώς συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής τα οποία θα πρέπει να αναζητηθούν. Σε κάθε τέτοιο σημείο αντιστοιχεί μια αριθμημένη ερώτηση που θα υπάρχει σε ειδικό ερωτηματολόγιο.

Νικητής θα είναι το όχημα του οποίου ο οδηγός θα παραδώσει πλήρη και σωστά συμπληρωμένη την λίστα των ερωτήσεων (μέχρι τουλάχιστον δύο ώρες από την ώρα της εκκίνησής του από τα Κανάλια) στον χώρο του τερματισμού, στον Άγιο Γεώργιο.

Το πρωί θα γίνει προαιρετική συγκέντρωση των οχημάτων στο χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου (Γραφεία Λέσχης) στις 09.00-09.30 και στην 09.30 ακριβώς, θα ξεκινήσουν , προκειμένου να βρίσκονται στα Κανάλια, για την εκκίνηση της εκδήλωσης στις 11.00 π.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου