ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Αρχισαν οι εγγραφές στο 2ο Νηπιαγωγείο Φερών – Βελεστίνου

αρχισαν-οι-εγγραφές-στο-2ο-νηπιαγωγείο-113732

Εως και 20 Μαρτίου η προθεσμία

Μέχρι τις 20 Μαρτίου θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές στα δημόσια νηπιαγωγεία γενικής παιδείας για το σχολικό έτος 2022-2023.

Προκειμένου οι γονείς να σπεύσουν εγκαίρως το 2ο Νηπιαγωγείο Φερών- Βελεστίνου εξέδωσε ανακοίνωση και ενημερώνει.

Οι εγγραφές στα δημόσια νηπιαγωγεία γενικής παιδείας, για το σχολικό έτος 2022-2023, γίνονται από την ηλεκτρονική υπηρεσία «Πρώτη Εγγραφή» της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης (gov.gr), με υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής, την οποία υποβάλλουν οι γονείς/κηδεμόνες των προνηπίων για το νηπιαγωγείο που ανήκουν, βάσει της διεύθυνσης κατοικίας τους και σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας του νηπιαγωγείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://proti-eggrafi.services.gov.gr/.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται έως και 20 Μαρτίου.

Εγγραφές μετά τις 20 Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι γονείς και οι κηδεμόνες που τα παιδιά τους έχουν γεννηθεί το έτος 2018 πρέπει να κάνουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής στο Νηπιαγωγείο της περιοχής τους.

Για προβλήματα ή απορίες που έχουν να κάνουν με την χρήση του συστήματος και το θεσμικό πλαίσιο των εγγραφών, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 24250-23836 και ώρες 12.00- 13.00 και ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου