ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Κυβολιθόστρωση στην πάροδο Ρήγα Φεραίου στο Βελεστίνο

κυβολιθόστρωση-στην-πάροδο-ρήγα-φερα-115181

Προτείνει ο επικεφαλής της παράταξης «Ολοι μαζί μπροστά» Χαράλαμπος Πάσχος

Με την ευκαιρία των εργασιών για την αναβάθμιση του κεντρικού πεζοδρόμου στην πλατεία Βελεστίνου ο επικεφαλής της παράταξης «Όλοι μαζί μπροστά» Χαράλαμπος Πάσχος προτείνει να πραγματοποιηθεί κυβολιθόστρωση και στην πάροδο Ρήγα Φεραίου.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στα social media o κ. Πάσχος αναφέρει: «Ως δημοτική παράταξη του Δήμου Ρήγα Φεραίου προτιθέμεθα να καταθέσουμε πρόταση για το αμέσως επόμενο δημοτικό συμβούλιο, προτείνοντας την επέκταση της κυβολιθόστρωσης, στη μοναδική πάροδο που έχει απομείνει με άσφαλτο.

Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για την πάροδο Ρήγα Φεραίου, την πάροδο δηλαδή που ενώνει τον πεζόδρομο με την ανατολική είσοδο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία τώρα που βρίσκεται εγκατεστημένος ο εργολάβος στον πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου, να πάρουμε απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου και να του αναθέσουμε, αφού πρώτα συντάξει η Τεχνική Υπηρεσία την ανάλογη μελέτη, την επέκταση του έργου και στην πάροδο αυτή.

Άλλωστε ο κυβόλιθος είναι μια πολύ καλή και φτηνή λύση για πεζοδρόμηση κι έτσι θα έχουμε ολοκληρωμένη την πεζοδρόμηση σε όλο το κέντρο του Βελεστίνου.

Ευελπιστούμε ότι η πρόταση μας αυτή θα τύχει της ομόφωνης ψήφισής της από το σύνολο των δημοτικών συμβούλων γιατί δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι θα υπάρχει δημοτικός σύμβουλος που θα έχει κάποιο λόγο να την καταψηφίσει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου